Bebeğimde Musallat var

Bebeğim son 1 haftadır hiç iyi değil :cry:özellikle geceleri çıldırmış gibi uyanıyor bizi tanımıyor çığlık çığlığa bağırıyor çok korkuyor çok huzursuz bana daha önceden büyüyle musallat etmişlerdi bebeğimedemi geldiler yaşayan oldumu böyle bir durum

Uyku terörü olabilir bir araştırın derim

ONa okuyun olmadı ıyı bor hocaya gosterın

İlkkez duydum bunu biraz baktımda belirtileri çok benziyor doktor bakarmı ki bu duruma yada ne yapmam lazım :cry:

Sabaha kadar okudum bakara suresi açtım yok sakinleştirmemiz en az yarım saati alıyor bizi tanımıyor kendini yerden yere vuruyor bugün bir hoca var arayıp sorucaz

Hangi bölüme gidiliyor tam bilmiyorum 6 sene önce görümcemin çocuğuna bu tanı konulmuştu uykusundan bir anda uyanıp duvarlara tırmanmaya çalışıyormuş bizi bile görmüyordu dedi. Onun o ara bir tane daha çocuğu olmuştu annesi pek ilgilenememiş o yüzden tetiklemiş. İlaç kullanmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Doktor bakıyor ama hangi bölüm bilmiyorum maalesef

Hocaya değil kesinlikle iyi bir doktora götürmeniz lazım çok geçmiş olsun

Odasini yatagini iyice temizleyin belki ekmek kirintisi filan kaldiysa obdanda korkuturlar

Uyku terörü olabilir doktorlar bakıyor bu duruma sizi çocuk psikolojisine yönlendiriyorlar benim kızımda da olmuştu 5 yaşında şuan ilk başlarda epilepsi (sara) şüphesi olmuştu çok küçüktü 3 aylık felandı sonra tüm tetkikleri temiz çıkınca doktor uyku terörü yaşıyor deyip psikiyatri uzmanına yönlendirdi şuanda hiç sorun kalmadı 2 yaşında tamamen rahatlamış tek başına kendi odasına geçirmiştik 5 yaşında şuan da ve sıkıntımız olmuyor çok şükür

Gittiğim hocayı aradım oda uyku terörü olabilir dedi önce çocuk doktoruna mı gitmeliyim okadar korkuyorumki sanki benim bebeğim değil başka biri gibi oluyor :cry:

Benim oglan iki yasina girecek halen sicrayarak uyanir elini cin felan musallat el kadar bebege ama sen yine de oku bebekler de hatta faydali dedi doktorum.sakinlestir sadece teselli ama korkma oyle bisey olmaz bebekleri rabbim korur.

Merhaba benim bebegimdpe de aynı durum var. Geceleri cok sık uyanıyor aglıyor gözü kapalı oluyor genelde. Bazen meme verdiğim halde susmuyor krize giriyor. Gecen ay dra soyledim uyku teroru olabilir dedi. Bu ay baska bir dra goturmustum o da cocuk norolojiye goturun dedi. Uyku teroru veya baska bir durum olabilir dedi. Buyuyle alakası yok yani. Direkt cocuk norojiye goturebilirsiniz.

Bebegin verdigi tepki Beynin iyi gelistigine dair

8 yaşında oğlum var bebekliginden beri ara ara oluyor hatta dün gece oldu kalktı ağlayarak yataktan çıktı tekrar yatırdım sarılıp sakinlestirdim Ayetel Kürsi İnşirah nas Felak okudum uyudu tekrar ..genelde uyuduktan 1 saat sonra falan oluyor uyku terörü .. gündüz yaşadığı herhangi bir olayı çok farklı şekilde kabus olarak görüyor doktora goturmedim çok sık olmuyor ayda 1 2 bazen

Bu lanetler le ilgili okadar çok şey yaşadımki yıllardır çok korktum bebeğimede bir şey oldu diye gündüz bir şey yok gece oluyor ne oluyorsa

İlkkez duydum böyle bir şeyi çocuk nörolojisi neyapıyor tam olarak ilaçmı veriyor acaba

Sabaha kadar baş ucunda dua okudum kuran okudum bakara suresini kısık sesle açtım kriz gibi bir şey sanki başladımı sakinleşmiyor bizi bile tanımıyor

Tovbe suresini oku geceleri yatmadan ben faydasini gordum bos bos bakiyor gibi degilmi.

Görmüyor zaten uyuyor çünkü rüyasında kalkıyor ama gözleri açık görmeye devam ediyor rüyayı ..gece uykuya daldığında birden kalkıyor bazen dışarı çıkmak istiyor geçen gün kapıyı açın çıkacak diye ağladı mesela kilitledim diye bas bas bağırdı sabah sordum hatırlıyor musun diye yok dedi …gece olan hiç biseyi hatirlamiyorda