Ben veriyorum canim. Mama kullanıyorum normqlde emziriyorum da sufum yeterli gelmiyor. Suyu denedim 2 aylik suan lıkır lıkır içiyor. Cok sukur bi sıkıntı yaşamadim.
6 cı ayına kadar ben vermedim sadece anne sütüyle besledim.
Hazir gidadan once gerekmez eger vermek istiyorsan bir iki damla ver
Merhaba antalya anneleeini toplamaya çalışıyorum yardımcı olmak ister misiniz
Bence 2 aylık bebeğin karnını su ile doldurmaya gerek yok . Anne sütünüm%80’i su.
Emmesi her şeyden önemli.
Bende Adana’da yaşıyorum ama hiç su vermedim anne sütü yeterli diye düşünüyorum. Üstelik temmuz dogumluyuz yani sıcak bence anne sütü yeterlidir
Vermeyiniz çünkü zaten mide hacmi küçük, su ile mideyi doldurursunuz bebek doyar. Süt emmek istemez ve anne sütünden alması gereken besinleri alamaz bu sefer.
Sıcaklarda doktorum banada verebilirsin demişti he cok önermiyoruz ama çok sıcaklarda 1çay kaşığı ile verebilirsin dedi bende hergün olmasada gün aşırı veriyordum dudakları yapışıyordu resmen kıyamıyordum
@mugeuraz Aramıza hoş geldiniz
Benim kız coook fazla uyuyordu hastaneye gittik doktor dedi buna su verin iyi gelecektir hafif de sarılık olmuş dedi eve geldik hergun üç çay kaşığı verdim onun üstüne çok güzel oldu iyileşti ben şaşırdım veremem dedim ben 47 yıllık doktorum dedi bir bilgimiz varki söylüyorm dedi