Bebeğimin huyu değişti

Kızlar bebegim 21.5 aylık, son 10 gündür cocuk 180 derece değişti. Zaten uykuyu asla istemeyen bir bebekti ama şu son 10 gündür olan uykusu da gitti. Sürekli ağlama krizleri, gece yarısı uyanıp sabaha kadar oturmalar. Gündüz sürekli huzursuz kucagımdan inmiyor iş yaptırmıyor wc bile gidemiyorum gelip kucagıma oturuyor. Yani artık tahammül eşiğim sınırı aştı katlanamıyorum. 10 gün önce hasta olmuştu o hastalıktan beri cocuk bambaska bi cocuk oldu. Uyanır uyanmaz dolaba gidiyor içicem içicem diye ağlıyor limonata vs istiyor yemek yemiyor. Sadece sıvı istiyor. Diş meselesi değil zaten hepsinş cıkardı son 4 azı kaldı 2. Azıları. Onlarında ucu çıktı zaten bi hareketlenme yok su an. Ama cocuk cok degisti uykuya geçmesi en az 2 saatimi alıyor her akşam. Geçen gece 2 de uyudu 4de uyandı 7ye kadar uyumadı. Sakinleşmiyor çocuk ahtapot gibi ayakları Sürekli hareket halinde. Var mı bu dönemde böyle olan lütfen bi akıl verin nasıl düzelecek bu cocuk :cry:

Benimki perşembe günü 2 yaş olacak öyle maalesef :neutral_face:

İki yaş geneli aynı. Benim kızımda aynı değişti bütün huyları

Evinizin sıcaklığı nasıl acaba sıcaktan bunalıyor olabilir mi ki?

Sanırım 2 yaş sendromu :cry:

Yok sanmıyorum çünkü hem serin tutuyorum hem sıcak olur olmaz klima açıyorum ve zıbınla geziyor zaten başkasının evinde de böyle :cry: