Bebeğimin kansızlığı geçmiyor

1. Kan alınışı
    Bir yaşında düşüktü doktor ocean sbaah akşam 15 er damla kullan dedi
    Sabah emzirdikten 1 saat sonra veriyordum kan damlasını 3 aydır hala düşük değerleri
    Yani yumurta yer et vs de haşlıyorum daha ne yapacağım . Artık çok üzülüyorum

Güneşe çıkarın bol bol elleri kolları bacakları açık cam kenarında oturun

Bizim 9. ve 12. ayda alınan kandada değeri düşüktü doktor şurup şeklinde verdi bu sefer

1 Like

Yanlış hatırlamıyorsam kansızlık genetiği bağlı olabiliyormuş . Örneğin bnm annem çok kansızlık çekmişti demir değerleri hep düşüktü bndede aynı skeilde devam etmişti. Kızımı daha kontrole götürmedik ama iste bizde varsa ona göre yol alcaz inşallah bana çekmez o konuda .et falan pekmez verin yumurta dedikleri gibi başka ne verilir açıkçası bnde birşey bilmiyorum bilen varsa söylesin. Doktora tekrdr götürün ilaç vermeye devam ediyorum ama destekliyorum hicbirsekilde olmuyor deyin ama pek birşey yapmazlar ilaç kullancaksiniz büyük ihtimalle

Biim doktor 16 aylık bebeğe hala şurup verilmez diyor . İnşallah şurup etkili olur

Çok sağolun hepsini deniyorum aynen bende de kansılzık var malesef

Bu doktor niye benim bebeğim yedi aylıkken verdi hangi doktora guvenicez.valla bilmiyorum

1 Like

Hepsi bir tuhaf

Bir bardak suya 2 yemek kaşığı pekmez karıştırıp onu içire bilirsiniz. Kuzu ciğeri de kansızlığa iyi geliyor diye biliyorum deneyin isterseniz.

1 Like

Pekmezle limon yada portalal suyuda verin . Bi andada duzelmez zaten extra destek de lazim . 1 yasindaki kizimin kanlarina gecen ay bakildi kansizlik cikmadi ben hic kan damlasi vermedim. Birazda yapisal bisey sanirim bu

1 Like

Çok sağolun haftada bir vereceğim artık

Çok sağolun evet bende de düşük et ürünü pe sevmem . Bi kaç güne özelde doktora görünüp bende kan damlası kullamayacagım yemekle arttırmaya çalışacağım bir haftadır kullanmıyorum zaten çünkü gerçekten hiç faydasını görmedim

Etin yanında arkasında mandalina C vitamini ile desteklemeye başladım . Portakal suyuda vereyim çok sağolun