11 aylık oldu biliyorum henüz geç değil ama hiç çaba yok oturduğu yerde sürünüyor örümcek kullanmaya yeni basladik hiç kullanmak istemiyor üstündeki oyuncaklarla oynayıp sıkılınca çıkmak istiyor ağlıyor elinden tutup yürütmeye çalışıyorum iki adım atıp atıyor kendini koltuk kenarından tutturmaya çalışıyorum öyle de çok kalmak istemiyor teşvik etmek için neler yapılabilir
Yürüme arkadaşı önerebilirim benimki çok sevmişti. Koltuktan koltuğa kısa mesafe adimlayip yürümesi için sevdiği oyuncakları kanepeye ulaşabileceği uzakliklara koyabilirsiniz. Bir de irili ufaklı oyuncakları kapıya bantlayarak ayakta durmaya ilgisini çekebilirsiniz. Tabiki desteğinizle yapabilir önce.
Bol bol da evde & parkta top teptirmek takip ettirmek kaslarını geliştirme açısından güzel oluyor.
Teşekkür ederim ![]()
Bence acele etmeyin benım oğlum 15 ayda birden yurumeye basladı ne zaman hazır hıssederlerse o zaman yuruyorlar
Teşekkür ederim
Tek kullanımlık ampul d vitamini çok iyi bu konuda
Örümcek bebeklerde tembellik oluşturacağından desteksiz yürümeyi geciktirir. Tavsiyem kullanmayın. Ve acele etmeyin her bebeğin gelişim süreci farklı zamanı geldiğinde mutlaka yürüyecek. Teşvik amaçlı yapmanız gerekeni yapıyorsunuz zaten. Bol bol ayakta tutun adım atmasını sağlayın
Nasıl yururmye destek mı bız 18 aylık 5 gün sonra 19 olcak hala yok
Evet benım oğlum da çok güzel etkı etti