Nemlendirici zeytinyağı ne kullandiysam yüzü kulakları bu şekilde normali acaba 1 aylık oldu oğlum 2 3 gündür böyle olmaya başladı
Merhaba canım! Öncelikle bebeğinin cildi çok hassas olduğu için bu tür döküntüler, pullanma ve kuruluklar ilk aylarda oldukça yaygın görülebiliyor. Yenidoğan bebeklerin cildi, dış ortama uyum sağlarken böyle tepkiler verebiliyor.
Nemlendirici ve zeytinyağı kullanmışsın; bu iyi bir adım ancak her bebeğin cildi farklı tepki verebiliyor. Hassas bebekler için özel üretilmiş, parfümsüz ve katkısız bir bebek nemlendiricisi de deneyebilirsin. Eğer zeytinyağı kullanıyorsan, saf ve doğal olmasına dikkat etmelisin. Her şeyden önce, bu durumu doktoruna danışmakta fayda var, çünkü bazen egzama gibi daha özel bir bakım gerektiren durumlar da olabiliyor.
Merak etme, bebeklerin cildi zamanla güçleniyor ve daha az reaksiyon gösteriyor. Sen elinden geleni yapıyorsun; biraz zamanla geçecektir. Bebeğine güzel günler dilerim!
Çok teşekkür ederim ben zeytinyağını saf bebeğim için aldım nemlendiricide bebekler için özel olanı kullanıyorm katkısız ama hala böyle devam edince tedirgin oldum bı kaç gün sonra kontrolü var doktoruna yinede sorayım o zaman egzama falansa önlem alayım