Ayni yara omus gibi kucuk kucuk sivilceler de artis var yuzu cok pûtûrlu 3 tane fln damla kullniyim baze disina tasiyir siliyom ama agzini fln ondan fln olabilir mi yada emzirirken sut bulasiyor yuzune ondan da kaynakli olabilir mi
Benim kizda ayni canim kuru kuru yuzu kabuklaniyo bazen dokuntu oluyo saglik ocagindaki ebe gayet normal deri atiyo dedi sivilcelerde sicak oldugu zaman artiyo onu farkettim ince tul bezi sicak suyla yikayip siliyorum yuzunu o baya iyi geliyo
He bende makyai temizleme pamuğu aldim onunla siliyom bazen . Artik onceki gibi terlemiyir ama yuzundeki bu seyler yara gibi oldu dur bahem ben de gunluk siliyim yuzunu bakalim ise yariycak mi
Eczaneden saf gül suyu alıp onu da deneyebilirsiniz. Yazın özellikle kızım aşırı isilik olmuştu çok iyi geldi doktor aldirmisti saf gül suyunu. Sentetik gül suyu olmayacak
Kocam hergun tras oluyor ama belki de benim.aklima bir sakal iki de bazen sut fln eline tuzune cok bulasiyir ben selpakla siliyom acaba islak bezle mi silsem . Oyle kazak fln giymiy bn yazlik giydiriyom evde
Ya ben eczaneye soyledim.bepantol baby alacaktim o pisik onleyici bebegin yuzune surulmez dediler bende bepanthol derma aldim . Acaba bunu pisik olunca altina sursem birsey olur mu