Bebeğin bez bölgesinde ve vücudunda hemanjiom

Merhaba 3 aylık bebeğimin bez bölgesinde kolunda ve karnında kırmızı bir leke var çocuk doktoru hemanjiom dedi ama kendisinde takipli değilim diye birşey yapmadı bebeğinde böyle bir durum olan varmı ne yaptınız gectimi

Benim kızımında kaşında ensesinde ve burnunun kenarında var 1 yaşına kadar gerileyeceğini söyledi doktorumuz zararsızmış

Benim bebegimde de var. Şişip büyümedikten sonra bir sorun olmaz kendin de gözlemlersin zaten. Bebeğim 1 yaşına gelmek üzere rengi baya açıldı. Senin bebeğinin de zamanla geriler içini rahat tut

Ay inşallah ama sanki bebek büyüdükçe büyüyor

Belki psikolojik olarak sana öyle geliyor olabilir. Çünkü başlarda bana da büyüyormuş gibi geliyordu.

Ablamlarda büyümüş dedi birkaç defa doğdugunda beraber yikamistik

O zaman takip et de şişlik falan olursa götürürsün. Birsey olmaz inşallah küçülür

Benim kızım şuan 6 aylık 36.haftada erken doğum oldu belinin ortasında ceviz büyüklüğünde kist gibi bişey vardı dr hemonjiom demişti ve hamilelikte kesinlikle fark edilmedi 2 aylık ken kendi kendine küçülüp yok oldu bizimkide mor kırmızı renkteudi ve baya büyüktü bebeğimin gazını bile çıkaramıyordum çok şükür geçti kendiliğinden