4.5 aylık kızım dönmeye başladı sırtüstü yatırıyorum dönüp yüzüstü yatmaya devam ediyor sıkıntı olurmu acaba bişi olacak diye çok korkuyorum
Yüzüstü uyumaları riskli Allah korusun herhangi bir kusma vs durumunda tehlikeli olur çok dikkatli olun
Kundak yapmıyorsanız eğer sorun yok yüzüstü de uyuyabilir bebeğiniz . Üstünü örtecek yüzüne gelecek şeyler olmasın yeterli
Kendi tekrar sırt ustude donebiliyorsa sorun yok ellemeyin diyor doktorlar ama anne yüreği korkuyo tabi ![]()
Bu sıcakta üst ortemiyoruzki çocuk sucuk gibi geziyo hiç bişey ortemiyorum ben buralar bu ara 39 u goruyo
Yok
ilerisi için de dedim ben
20 günlük falandı bebeğim sadece yüz üstü uykuya dalıyordu. O dönemler çok korkardım çünkü uyku hariç hep kusan bir bebekti. Bebeğiniz dönüyorsa korkmayın derim. Benim bebeğim 1 yaşını geçti hala yüz üstü yatıyor.
Ay benim kızımda 4 buçuk aylık oda bı kaç gündür aynısını yapıyor ben çeviriyorum o dönüyor ![]()
Bebegin kafasini kaldiracak kadar guclu olmasi lazim demisti konsultasyon burosundaki doktor.
Uyanikken az bi sure alistirma yap dedi
Ha bide sey cok dikkat etmem gerektigini soyle hani besik susleri varya yanlari kapatan kalin olanlar yasak dedi ince carsaf sekilde olacak bogulma riski yuksek.sirt ustu yatmasi lazim mecbur.besigin yaninda olman lazim surekli.
Parnagini burnuna koy kontrol et nefesini
Park besiğe geçtik kenarı file şuan için onda sıkıntı yok fakat gece her dakika nasıl kontrol edebilirim ki bu sabah uyandığımda yine yüzüstü uyumuştu bende stres yapmaya basladim