Bebeğim öksürüyor her emmeden sonra ağzından ve burnundan kusuyor nerdeyse . Sanırım reflü var ne yapmam gerek huysuz bide
Bizde de kusma öksürme var reflü her çocukta olurmuş bende götürdüm doktor öyle dedi ama biz kilo aldığımız için yok Muş kusma fallan normalmiş bu saydiklarinizla beraber kiloda almıyorsa reflü vardır basini15santim yüksek koyun veya reflü yataklari varmış ondan alabilirsiniz
Kilo alıyor evet teşekkür ederim o zaman . Reflü yatagı aldım gece de onda mı yatırayım
Bizimde iki aya kadar öyleydi ağzından burnundan kusuyordu. Şuan beş aylığız hala kusuyor ama öyle fışkırır gibi değil kesik kesik
İsterseniz yatırın hani kusmugunu tutmaması için biraz başı dik olsun
Biz reflu yatagi birde surup kullanmaya basladik 2 gundur ama surubum bir tik olsun faydasini gordum eskisi gibi kusmuyor normalde gunde 3 4 tane zibin değiştiriyordum simdi sadece 2 3 sefer kusuyor oda su gibi hemen yakaliyorum
Canim bizimkine doktor gastrousbaby diye bi şurup onerdi bi arastir istersen
Kaç aylık neye göre verdi her kusmayı reflü demiyorlarya ondan sordum
Kaç aylık bebeğe verildi acaba sizle nasıl tanı konuldu acaba
Canim benim bebegim 41 gunluk. Uykusunda öğuruyor boyle boğulacakmıs gibi oluyor. Doktora sordum reflu belirtisi dedi ve bu surubu önerdi
2 ay 23 gunluk gerekli muayeneleri yaptı Bir de doktorun yanında da kustu zaten ben de belirtileri anlattım Ayriyeten bir de benim çocuğuma çok fazla hırıltı vardı doktor bu dedi reflü belirtileri dedi gastrotuss baby diye surup verdi ve reflu yatağı verdi gunde 7 8 sefer kusuyorduk biz simdi azaldi
Benimki de kusuyor o kadar hırıltı da var bakalım reflü yatagı aldım geçmezse doktora götüreceğim bize de şurup verir belki