Bebeğine ciğer veren anne bakabilir mi?

Kansızlık in bir doktor ciğer öneriyordu 16 aylık ilk kez vericem içinizde veren var mı ? Nasıl ne şekilde vermeliyim

Ben yedirdim hatta dalak da veriyorum özellikle kansızlık sıkıntımız yok çok şükür ilaç kullanmıyorum arada onu yediriyorum pişirmeden önce üzerine sarımsak rendeliyorum hafifte zeytinyağında bekletiyorum sonrada minik minik doğrayıp pişiriyorum ve taze olmasına dikkat ediyorum ozaman koku olmuyor güzel oluyor yani eti seven bir bebek severek yiyor :blush:

2 Likes

Kaç aylık . Annemde dalak ver dedi hatta bana . Burda biri pek verilmez va ciğer bebeğe dedi ama mecbur kan yaması için vericem . Çünkü yükselmiyor

Eti tavugu seviyor çok şükür :folded_hands:

İspanakda cok guzel kan yapiyor

1 Like

16 ay 9 günlük bebeğim ben kaç kere yedirdim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür canım ver bence kansızlığa birebir çünkü

1 Like

Çok sağolun onu da yiyor sıklaştıracagım sanırım

Allh razı olsun yarın hemen alıp vericemmm çok teşekkür ederim

1 Like

Dana ciğer veriyorsunuz dimi sizde ? Bebek için ayrı dikkat etmem gerek birşey yok

1 Like

Dana ciger ve dana dalak canım taze olmasına dikkat et ve iyice pişir şifa olsun gülüm bebişine :heart:

1 Like

Etle ilgili bilgim yok ama pekmez de verebilirsin canım

1 Like

Onu da veriyorum ama etki yok :frowning:

Tamamdır çok çok sağolun yapıcam hemen. Allah razı olsun :heart_eyes:

1 Like

12 aylık verdim bir sorun olmadı bikac kez verdim biz yediğimiz de kansizlik için değildi ama şişte yiyorduk ekmek arası vermiştim

Ben kuzu ciğer veriyorum.. 8 gün sonra 17 aylık olacağız

1 Like

Ben dana ciğer denettim ama sevmedi doktor onayıyla tavuk ciğer veriyorum azda olsa yiyor cok sağlıklıymıs

1 Like

Ciğer verecekseniz kuzu olmasına özen gösterin çünkü ciğer vücutta filtre görevi görür, yetiskin hayvanlara göre daha az antibiyotige ve toksine maruz kaldıkları için daha temiz kalır. Tabi ki yedirdiginizde zehirlemez ama sistemine sokmuş olursunuz.

1 Like

Merhaba tam analmadım kuz mu zehirlemez dediniz ciğer genel olarak mı

Ben kansızlık için dana yada kuzu alıcam sanırım

Çpk sağolun siz sade mi yapıyorsunuz. Ben kendimde sevmiyorum da nasıl yapacağımı bile bilmiyorum açıkcası