Bebeğine gündüz uykusuna yatıran annelere sorum

Selam kızlar. Bebeğim 20 aylık ve 3 gündür gündüz uykusuna direniyor gerçi gecede direniyor ama gündüz hiç uyumuyor. Ne zamana kadar uyumalı gündüz sizce

Kızım bu ay sonu 2yaşına girecek hala uyutuyorum zor da olsa. Uyutmadığımda akşamları çok zorlanıyoruz gece sık sık uyanıyor akşam üzeri sarhoş gibi oluyor doktorlarda 3 yaşına kada kısa da olsa gündüz uykusu yapın diyor. Uyumadığı günler elbette oluyor ama çok zor geçiyor. Çocuğunuz eğer bırakmak istiyorsa bırakabilirsiniz ama dediğim gibi etkilenmiyorsa. Uyumadığında herhangi bir değişilik yoksa bırakabilirsiniz. Benim kızım çok hırçın oluyor ve gece uykusunu etkiliyor

Benim bebeğim 6 aylık 2 kez gündüz uykusu yapıyoruz. Sizin bebeğiniz baya büyümüş gündüz uyumadığında yorulup huysuzlaşmıyorsa yatırmayabilirsiniz bence

3 yaşa kadar öneriliyor gündüz uykusu biz 23 aylik olduk hala uyuyoruz. Belki geçiş dönemi vs olabilir 2 yaş sendromlarida başlıyor bu aralar

Bizde bugün 20 olduk tek uyku yapıyoruz canım şuan direnme yok maşallah şükür ama kısa uykuları oluyor yarım saat olunca uyanıyor bazen 1 saat uyuyor değişiyor gece zaten düzene girmesi en az 3 defa uyanıyor sallayarak uyutuyorum… tutarlı ol daha küçük uyuması gerekiyor canım 3 yaşına kadar uyusalar mükemmel olur

Bizde 10 aylık olduk günde iki kere gündüz uykusu alıyor 16.30 dan sonra uyutmuyorum son gece uykusu 19.30- 20.00 arası gecede güzel uyuyor uyku eğitimini bu şekilde yaptım ben

Uyumaması gereken zamanı akşama kadar haftalarca uyumayıp dayanabilirse anlarsınız . Bizimde 23 aylık hala gündüz uykusu yapıyoruz uykusu olsada direndiği oluyor zaten uyutuyorum bende . Yoksa dayanamıyor akşama kadar daha kötü oluyor
Bi hafta iyiyse diğer hafta kötü oluyor gündğz uykuları değişiyor ara ara huyları

Benimki 23 aylıkken gündüz direndi uyumak istemedi uyumadı da. Gece de aynı şekilde direndi. Gerçi benim oğlum hep uykuya direnen bir çocuktu. 2-3 hafta kadar öğle uykusu yapmadı sonradan günde 1 kere öğle uykusu yapmaya başladı tabi yine de ara ara öğle uykusu uyumadığı oluyor . Sanırım 2 yaş sendromu

Sabahları geçmi uyanıyor oyuzden olabilir çünkü benimkide 19 aylık sabah 7 7.30 gibi uyanr genelde ve öğlen kolay uyuyabilir ama 8 buçuk dokuz dan sonra uyanırsa çok etkiliyor gündüz uykusunu

Aynen bazen geç uyanıyor

Kızım 23 aylik gündüz uykularına yatırıyorum. Direniyor ama bende direniyorum :grinning_face: ama büyüdüğü icin mi bilmiyorum bu aralar 1 saat uyuyor normalde 2 saat falan uyurdu. Gece de sürekli kalkiyor

Salı günü 24 aylık olucak gündğz uykmz var bu arlar biraz dreniyor 2 yaş sendromu diyecgm onda yoksa akşama kadar dayanamazlar dye düşünyorum bnmki daynmaz uytyrm ben

28 aylık oğlum çok hareketli her gün dışarı çıkarıyorum yorulup uyuyor. Eğer uyumazsa gece uykusuna erken geçiyor sabaha karşı uyanıyor o da hem düzensiz uyku hemde yorgunluk yapıyor hepimize. Haftada bir iki defa uyumadığı da oluyor tabi. Gündüz uykusunu 13.30 gibi gece uykusunu 23.00 gibi yapıyor sabah da 07.00 de uyanıyor. Ne kadar uyusa o kadar iyi olur kendisi tamamen bırakana kadar ben uyutmaya devam ederim :smiling_face:

17 aylık olacak bebeğim sabah 10 fibi uyur 12 de uyanır 15:00 uyur oda şekerleme gibi onun bazen yatim saat bazen 45 dakika uyur aksamda en geç 9 da uyur sabah 6 7 gibi ayaktadir