Bebeğinix ekrana maruz kalıyor mu

Kaynanamlarda tv hep açık. Bebeği ben oyalıyorum oyun oynuyorum . Sevmek için kuacagımdan alıp tvye doğru tutuyorlar . 5 aylık olacak zararlı mı sizce ? Siz ne yapıyorsunuz . Karşı mısınız

1 Beğeni

Zararli tabii ki, 2 yasina kadar 0 ekran olmali. Ben bebegim uyanikken tv acmiyorum. Arada sirada telefona bakmam gerektiğinde gozu takiliyor hemen kapatiyorum o kadar.

Evdekilere ne kolay elimden gelse önğne oturtturacaklar …

Anlayacaklari bi dilde anlatmaya calisin bence, olmadi doktor kontrolune beraber gidin orada doktorunuza sorun zaten doktorunuz gerekli uyariyi yapacaktir belki ondan duyunca dikkat ederler.

Ekran tercih etmiyoruz ailecek. Kızımız uyuduysa izliyoruz.

2 Beğeni

Eşimi kardeşi bile boş boş konuşuyot sende ekran karşısında büyüdün falan doktordan ne anlarlar

Isiniz cok zor o zaman, allah kolaylik versin.

1 Beğeni

Benım bebegım 2 aylık kesınlıkle 3 yaşa kadar 0 ekran !!!
Doğduğu günden berı tv açılmadı bızde. Gıttıgımız yerlerde de eğer tv varsa kapattırıyoruz , sızın yaşadığınız durumu yaşasaydım bıdaha gıtmezdım sonuçda çocuğumun sağlığı herseyden onemlı . Madem sızın kararlarınıza saygı duyulmuyor, sızın bebegınıze gosterdıgınız hassasiyeti karşı taraf gostermıyorsa bu sizden çok bebegınıze olan sevgısızlık ve degersızlık olarak düşünürüm ben . E çocuğuma değer ve gereken özen gosterılmeyen hiç bır yerde de bulunmam.

1 Beğeni

Maalesef anlamiyorlar sen ne kadar uğraşırsan uğraş geri kafalılar böyle oluyor ben çok çabaladım olmadı artık. Bıraktım 6 aylık bebeğim o kadar söylüyorum ama degisan birşey yok bu çok üzücü bir durum ama anlamiyorlar eskiden izlediniz birşey olmadı şimdi olacak diyorlar anlıyorum seni çok

1 Beğeni

Buyum ihtimalle kaynansiyla beraber yasiyor

1 Beğeni

O zaman evden ayrılsınlar :joy:şaka bı yana gerçekten cahıl insan çok fazla ne kadar anlatsanda boşşşşşş. Allah yardımcısı olsun ama nolursa olsun çocuğunu ekrana maruz bırakmasın derim

Valla bende kaynanmla yaşıyorum ama onlara sürekli söylüyorum yani bebeğim uyanıkken kesinlikle iş yapmıyorum iyi. Oynuyorum ama kaynangil eline alınca televizyon izletiyorlar söylüyorum ama bu sefer biz izletirdik.birsey olmadı diyorlar anlatıyorum ama maalesef anlamiyorlar artık savaşmaktan yorumdum eşimde benden yana eşime diyorum sen söyle oda söylüyor ama onlar bildiğini yapıyor gerçekten çok zor bir durum anlıyorum bizzat ben yaşıyorum 6 aylık bebeğim inşallah ilerleyen zamanlarda sorun yaşamayiz :palms_up_together:

Aynı dyrumdayız cahillik diz boyu. İnat yaoar gibi daha yüzünü çeviriyorlar . Kendim kucakta tutup onlara vermiycem bu gidişle . 7 24 tv açık evde

1 Beğeni

Yani mecbur oturma odasına giriryorum bebeği seviyorlar güya . Ben ekrana çevirmiyorum ama hep açık tv zTem . Onlar bşrde ayrıca kucaga alınca direkt tv ye çeviriyiyorlar

1 Beğeni

Ekrana cevirdiklerinde alin kucaklarindan, çıkın odadan. Ekran acik olduğu surece getiremem sizin de keyfinize karisamam odamizda duralim daha iyi de çık işin içinden. Ne demek televizyon seyrettirmek. Birlikte yasiyorsunuz ama cocuk sizin çocuğunuz.

O kafar bunaldıö ki beraber yaşamaktam 2 ay daha veraberiz . Ek godaya berebee geçeçek olmamaıza bşle üzülüyorum. Herşeyi ağzıma sürmeye çalışacakşar . Geçen aldım ellerinden valla ne düşünşrse düşünsün . Bebek artık yerini biliyor kafasını çeviriyor zaten tv ye

Çocuk ekrana doğru cevrılmese bıle o ses den bıle etkılenıyormus

Allah yardımcın olsun canım ıns tez vakıtte kendı evınıze çıkar bebegınızı de kendı isteklerıne göre büyütürsün :cherry_blossom:bu dünyaya bır evlat getırıyoruz istedıgımız gıbı buyutmeyı Rabbim nasıp etsın inşallah

1 Beğeni

Ses olsun diye bende devamlı açık zararlı olduğu söyleniyor ama sese de alışmalı diye mecbur

Bende de aynı sıkıntı var beş buçuk aylık şuan da bu zamana kadar sıfır ekran büyüttüm ama pazartesi günü işe başlıyorum bir hafta önce de kaynanam geldi çocuğuma bakmak için iki dakika bile kucağına alsa hemen televizyona çeviriyor, neler söyledim şöyle zararli böyle zararlı diye doğru söylüyorsun izletmemek gerekiyor diyor beş dakika sonra yine aynı , ben evdeyken bunu yapıyorsa işe başladığımda televizyonun başından ayrilmayacak sanırım içim daralıyor resmen