Bebeğinix ekrana maruz kalıyor mu

Nasıl bırakacaksınız ona :face_holding_back_tears:

Ekrandan duydugu konusmalari goruntu ile iliskilendiremedigi icin kafa karisikligi yaratip konusma bozukluklarina sebebiyet verebiliyormus. Ses olmasi icin en azindan sozsuz, sakin enstrumantal muzikler acabilirsiniz​:revolving_hearts:

Ah bir bilsem son üç günüm :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Bende TV ye karşıyım en azından 15 ay uzak tutun diyor pediatri doktoru bende heyet raporu alacağım sık sık çalışmayıp kendim bakacağım bu süreçte de TV izletmeyecegim

Ben genellikle yapmamaya çalışıyorum ne kadar uzak tutmaya çalışsam da kaynanam gel diyip kucağına oturtup telefon gösteriyor rahatsız oluyorum ama bı şey de diyemiyorum şimdi de benden telefonu eline almak istiyor kıyamet koparıyor hemen bı bağımlılığa gidiyor o yüzden uzak tutmak için oyuncaklarla oynaymaya çalışıyorum

Aynı benim kaynanam gibi ben direkt söylüyorum o da yönünü değişiyor o yüzden bugüne kadar izletmedm izletmeyi de düşünmüyorum bence tepkinizi koyun

O tarz müziklerde ağlıyor duymak bile istemiyor 9 ayı roman havasıyla zeybekle geçti şuan mozartı kabul etmiyor

Olsun onlar da enstrümantal sayilir :smiley:

1 Beğeni

Benim ki aynı televizyon açık kaldı zaman izlemek istiyor bir özellikle eşim kırmız balık açınca izler direk ben izletme dediğim zaman abide izledi diyor sürekli Gözünü televizyona çeviriyor

Aynı benimki de televizyonun yerini biliyor direk o tarafa bakıyor

Bizde çok televizyon izlenmiyor o yüzden televizyon kapalı oluyor arada bizde masal ninni bebek sarkilari kanalı var onu açıyorum onda da ekran siyah oluyor zaten ordan masal ninni falan dinliyor

Bizde de televizyon yerini ezberledi kafası gep o tarafta oldukça göstermemeye çalışıyorum ama oturduğumuz yerde eşim mecbur izliyor bende dahil kızımda napıp edip bi şekilde bakıyor kısa süreli maalesef :face_holding_back_tears: