Kizlar 1 numara beze 2-5 kilo yazıyor, 2 numaraya 3-6 kilo yazıyor. Bebeğim 4 kilo. Hangisini alayım bilemedim. Çok fark oluyor mu ikisi arasında
Ben bi kilosu ara değerdeyse büyük olanı tercih ediyorum tam yapışmasın pişik olmasın diye
Biz 11 aylığız 4 numara kullanıyoruz.
Kiloya göre bağlamana gerek yok adetle al dene bebeği rahatsız etmiyor ise o numarada olanını al.
Tam dar olmasın bez.sebin dediği gibi
Büyük daha mantıklı
1 numara alırsan daha paketin yarısına gelmeden küçük gelecektir 2 numara alman daha iyi. Bizimde o yazan kilolara göre 3 kullanmamız gerek ama ben 4 kullanıyorum
2 numara al kesinlikle 1 numara anca yeni dogan icin
Biz 4 ay 12 günlük olduk 4 numara Molfix bez kullanıyoruz
Ben hiç 1 numara almadim,cunki sleepy nin bezlerinde bir numara aşirir kucuk sanki erken dogan bebekler için yapilmiş,o yuzden iki numarayla başladim,
Şimmdi 11 ayliğiz 6 numara kullaniyoruz,her ay bebeğin bezini 1 numara değiştirirmek gerekmis,6 aydan sonra 6 numarada kaliyor bebek 1 yasina kadar 6 yla devam ediyor,(Bazi kilolu bebekler 7-8 kullana bilir)doktor kucuk bez takmayin dedi bebeğin leğen kemiğinin gelişmesi icin bi numara buyuk takin diyor.bebek kiz veya erkek fark etmiyormus.
Benim bebeyim 6 aylık 4 numara kulaniyorum artık.bakiyorum küçük geliyor 4 bitince 5 almayı düşünüyorum artik