Kızlar merhaba ben bebeğime Molfix kullanıyorum daha bir aylık ve pişiği hiç geçmiyor pamukla siliyorim hava aldiriyorum ama neden blmiyorjm sık değistiriyorim sizce hangi marka kullanmalıyım hangi pişik kremleri işe yarar
Ben Bepanthol kullaniyorum o yarina esernkalmiyor
Sleepy natural öneririm. Molfix zaten çok pahalı ve boykotta yani kullanma zaten. Benim bebeğimde 1.5 aylık çok memnunum
Aralıksız pişikten 3 ay çektim ben hiç ama hiç geçmedi ne yaptıysam bir sürü bez denedim birsürü krem denedim piyasada denemediğim kalmadı diyebilirim en sonunda doktor önerisi ile pampers harmonie beze geçtim oksizinc %20 pişik kremi sarı kantaron yağı her bez değişiminde sürüyorum domates, mercimek, narenciye, kırmızı meyveler, süt ve yumurta gibi gıdalar tüketmiyorum çok şükür çözüm oldu arada dışardan yemek yersem pişiyor onda da hipokort kremi 3 gün sabah akşam ince tabaka halinde sürüyorum hiçbişe kalmıyor.
Bunların hepsi doktor tavsiyesi ile benim uyguladıklarım siz doktorunuza danışın mutlaka, geçmeyen pişik altında alerjik reaksiyon da yatıyor olabilir bizimki gibi
Doktorun nemli yagli bi krem yazmasi lazim
Bide merhemi yaranin kenarlarina 2 cm sur
Dedi.
2 Hafta araliksiz kullan arada bi muslim bez
Kesip koy icine onunda faydasini gordum
Ben
Molfix bizede pişik yaptı sleepye geçtik kurtulduk. Bazen hafif kızarıyor eczaneye merhem yaptırdım onu sürüyorum hemen geçiyor diğer kremlerden fayda görmedim ben.
dogdugu gunden beri ogluma sleepy bionaturel kullandim organik pamuk ve pisik olmadan her altini degistirdigimde bepantol surdum hic olmadi cok sukur bezde kesinlikle sleepy bionaturel %99.5 dogal
Trendyoldan ekomini olandan aliordum demek ki kalitesiz sızdırıyor zaten
Ne merhemi
Eczaneye pişik için diyince kendileri bi karışım yapıyor içinde ne var bilmiyorum ama çok etkili çoğu eczane böyle karışımlar yapıyor sende bi sor istersen.
@Tuğba Aramıza hoş geldin canım
Bez tenine uymamıştır bez değiştirin bence.
Bizde doğunca molfex kullandık tenine uymamıştı pişik yapmıştı, bezi değiştirince pişik olmadı
Hoşbulduk canım bence de uymadı
Sleepy deneye bilirsiniz
Doktor sudocrem önerdi hemen geçiyor
Bepantol kullanıyorum ama pişik olduktan sonra etkili değil pişiğin oluşumunu engelleyen bir krem ekstra pudrada kullanıyorum eczaneden her hangi bir bebek pudrası bez olarakta sleepy kullanıyorum
Ben mustelanın pişik kremini kullanıyorum birazcık kızarsın sürüyorum ikinci bez değişiminde kızarıklık kalmıyor bende Molfix bez kullanıyorum