Bebek salçası kullanıyor musunuz
Ben bebeğime yedirdim ertesi gün vücudunda kızarıklar çıktı salça alerji yapar mı
Aldığım salçayı da beğenmedim kızlar Market salçası gibiydi. Ama gene de az bir şekilde denemek istedim.
Hangi salçayı verdin bilmiyorim ama domates veya bibere alerjisi varsa kızarıklık ondan olabilir.
OG natural bu markadan almıştım. Daha önce hiç domates vermedim salçayla başlayım demiştim
Demek ki alerji yaptı 1 ay sonra direk domates denersin yine alerji olursa uzun süre vermezsin
Merhaba, ben de og natural kullanıyorum ve cok sevdim. Bebegim 10 aylik oldugunda once domates tadımı yaptirdim, sonra yemeklerine domates ekledim. Reaksiyon gostermediginden emin olduğumda salçaya geçtim.
Tamam teşekkür ederimm
Bilmiyorum ben salçada market salçasına göre bir fark göremedim umarım yanılıyorumdur![]()
Bir gıda mühendisinin salçalardaki katkı maddesi incelemesinde en iyi öncü markanın domates salçası olarak görmüştüm ben de onu kullanıyorum özel almadım.
Kivam olarak benziyorlar ama evde yaptigimda da ayni kivamda oluyor zaten. Bebek salcasi diye gecmesinin sebebi organik, pestisit analizli domates kullanmalari ve tuzsuz olması.
Ya hiç bilmiyordum teşekkürlerr ![]()
Anladım teşekkür ediyorum ![]()