Bebekle Uçak Yolculuğu

Merhaba önümüzdeki ay kızım 3 aylık olacak ve ilk defa uçağa binecek. Kastamonu’dan İstanbul’a 1 saatlik bir uçuş olacak. Bebek arabamız travel sistem (Kraft Kenya i-size) İstanbul’da araç içinde oto koltuğuna ihtiyacımız olacağı için bebek arabasını pusetiyle birlikte götürücez. Uçak kapısına kadar arabayla gidip kapıda araba kısmını teslim edip puseti uçağa almak istiyorum ama THY sitesinde puset ölçüsü maximum 40x40 olmalı diyor. Bizim puset bu ölçünün üzerinde kalıyor. Daha önce pusetle uçağa binen var mı? Puseti bagaj olarak versem bebeği kucağımda rahat götürebilir miyim? Daha oturamayan bir bebek kucağımda nasıl gidecek? Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü yolculuktan vazgeçmek üzereyim :frowning:

Merhaba, siz THY müşteri hizmetlerini arayın bence. 10 kg kadar bebeklerde puset kabul ediyorlar ve ölçü siniri yok diye biliyorum ben.

Teşekkür ederim :pink_heart: Yarın ilk iş arayıp sorucam umarım net bilgi verirler

Ana kucaginda durmazmi travel buggy cok isine yarar ben hep travel kullandim havalimaninda 4 saat ten fazla surdu ucus.zaten sira beklemiyceksin bebek arabasi oldugu icin one aliyolar bebekli oldugun icin.kaynar suda aldim hostesler cok yardimci oluyor wc de yer bebeklerin altini acmak icin.fazlasiyla rahat yolculuk yaparsin sallandikca uyudu zaten ve kendine baglamak zorundasin kucagina.