3.5 ayligiz gorselleri guzel dikkatini cekiyo ablasi okuyo kizimda bakiyo

Biz 4 buçuk aylığız kitap okumadım valla hiç ve en az 6. Aydan önce okumam heralde hisirtili bez kitap aldım onları kemiriyor şimdilik
İtiraflarım adlı bı roman
Umarım itiraflar sıkıntılı değildir
Yayını tam göremedim canım hangi yayın bu?
Şuan 6 aylık kitap hiç okumadim bol bol konuşuyorum kendim masallar anlatıyorum taklitler yaparak ona gülüyor ben kendim böyle uydurmayi çok seviyorum uydurma şarkılar falan söylüyorum
Hıc gulecegım yoktu valla bende okuyarak gorecegım suanlık dın ıcerıklı gıdıyor
Hadi bakalım
Biz doğduğundan beri okuyoruz ve severek dinliyor seslendirmeler yaparak okuyunca daha da bi keyifli hale geliyor tabi ki
Bebek ansiklopedisi ile başladık geçen gün kuzenim sesli bi kitap almış hayvan sesleri olan ilgisini çekiyor baya bi fotoğrafları atarım size de
Koala luna gürültücü tırtıl, keçi
bala sihirli sözcük, tavşan neninin bir günü
korkak kuş
kuşi, minik kanat poli
bunlari 2. Ayindan beri okuyorum dönüşümlü olarak yarin 7. Ayimizi dolduracagiz
ilgiyle dinliyor ve minik el kitaplarimiz var sayilar, renkler, hayvanlar ve araçlar gibi onlarada bakınıyoruz
3 aylıkken başladık efendim şimdiki durum 🫶🏻
Hışırtılı kitaplar ve minik el kitapları var. Ben okurken konuşturuyorum hikâye tarzı olanları da bir iki aya alırım şimdilik meyveler, sebzeler, gökyüzü, renkler, giyecekler var.Bu aralar sebzelere bakıyoruz ek gıdaya başladık da
Bende kendi kitaplarından okumayı düşündüm ama olur mu bilemedim
Okudugumuz kıtapların ıcerıkşerını anlamazlar daha sadece onlar bızım ses tonumuza tepkı verırıler bellı bı yastan aydan sonra anlarlar o zamanda bnde ona gore kıtap alırım
Kitap aşığı bi kızım var
Bu onun minik kütüphanesi kendi çeviriyor sayfaları kedi vs görürse sesler çıkarıyor
Bunlar da Türkiyeden getirttiğimiz kitaplar
İş bankası yayınlarına bayıldım
Uyku öncesi okuyacak birşeyler arıyordum iyi denk geldi teşekkür ederim