Kızlar şükür dönmeyi öğrendi ama Yeni öğrenmdi aslında epey oluyor ya gece dönüyor karın üstü uyandırıyor kendini sürekli bu durum ne zaman geçecek sanki çok uyuyan bir bebek mis gibi buda eklendi tam olduk![]()
Masaallah kaç aylık benimki 5 ay 11 günlük yana doğru iyice dönüyor bı cabalasa tam dönecek ![]()
Maşallah bizimki de 6 ay 8 günlük, dönmeyi ilk öğrendiği zamanlar ben uyutmaya çalıştıkça sürekli dönmeye çalışıyordu. Ben gün içinde bol bol oyun halısına yatırdım özellikle 1 haftadır filan döne döne halının dışına çıkıyor yalnız da bırakamıyorum artık
ama gündüzleri bunu yapmasına izin vermek gece daha rahat uyumasını sağladı gibi geliyor bana. Bence gündüz bol bol izin verin dönsün hem de gelişimine katkısı olsun. Ben oyun halısı almayacaktım ama şimdi iyi ki almışım diyorum rahatça dönmesine çok katkı sağladı
Bizimki de öyle 6. Aya yaklaştık hala bazen uykuda dönmeye çalışıyor ama özellikle az yüzüstü yaptırdığım zamanlarda yapıyo bunu o yüzdan çok antrenman yaptır
birde ben dönemesin diye yan yatırırken başından ve kolundan aşağısına bir yastık koyuyorum dönmeye çalışsa da yastık olduğundan dönemiyor sadece yelteniyo ama olmuyo uyumaya devam ediyo![]()
Bizimkide 5 bucukda başladı canım bı anda döndü merak etme seninkide yapacaktır şimdi 6 ay 20 günlük olduk ama dur durak bilmiyor dönüyor hop ağlıyor aglayacaksan niye dönüyorsun çocuğum cevapta yok ![]()
Dönüyor canım gündüzde engellemiyorum inan Hamak beşikte yatıyor gündüz bugün onda da döndü artik tehlikeli oldu durum gündüz hep yerde zaten… Peki sizinki de gece dönmeye devam ediyor mu aslında yenide ogrenmedi bunu ama niye böyle taktı anlamdim
Yok bacim engel koyunca ağlıyor ![]()
![]()
Gece benim yanımda yatıyor hala, beşiğine alışmıyor ne zaman beşiğe koysam dönüyor ve 1 saat bile uyumadan uyanıyor. Yanımda yattığı için dönemiyor sadece meme istediği zaman bana doğru dönüyor. Sağa sola dönüp meme arıyor. Yüz üstü dönmüyor yani
Çok fenalar bu bebekler![]()
Yanımda da denedim canım gene aynı döndü bizimki
Sorma bazen akıl tutulması yaşıyorum ![]()
Hadi ya o zaman zor olur gerçekten dık sık uyanıyosa
Sorma canım zorki ne zor inşallah uzun sürmez bu durum
İnşallah inşallah