Bebekleriniz kaç aylıkta oturtmaya başladınız

Bebekler arkasına destek vererek kaç aylılta oturur

1. Aydan itibaren canlı destekle 1 2 dk ile başlayabilirsiniz. 4. Ayında da biraz daha süreyi uzatarak başlayabilirsiniz bebek sinyalini veriyor kendini öne doğru atıyor zaten 5. Ayında da ek gıdaya hazır hale geliyor sonlarına doğru o zaman da yanlarına cansız destek ile oturabilirsiniz

Ben oturma minderi almıştım işimi gördü satışa koydum ilgilenirseniz atabilirim resmini

Olur atın bakım

6 aydan itibaren oturtdurmaya basladim omuriliklerine zarar weriyomus wrken oturmak

1 Like

Canım attığımı izle. Doktorumuz en doğru şekilde anlatmış.Ben çoğunlukla bu doktorumuzu dinliyorum ve kafamdaki çoğu soruyu cevaplıyor.

3 Likes

Tenkyu beybimm​:heart_hands::pink_heart:

1 Like

Ne demek her zmn :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Benimkide oturmak istiyor 4aya giriyoruz oturtabilirmiyimki

2 Likes

Bence destekli oturtabilirsin. Birinin gözetiminde. Ben kucağımda tam olmasada oturtmaya çalışıyorum .:smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Kaç aylık sizin bebiş benim doğrucam zamanlarda 40 çıkmıştı 3 aylık varmı

Ben oturmuyordum kaburgası batar diye hiç durmuyor da kolum dalım kiriliyo resmen otursa biraz rahatlarim​:blush:4ünde doktora gitcem onada sorarım

3 ay 10 günlük teyzesi minnoşum​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Bende oturduğum yerde kucağımda destekleyerek oturtuyorum hafif eğimli belinide destekleyerek. :rosette:Bende ayın sonuna doğru götürecem aylık rutin kontrole.

2 Likes

Vay be ne kadar süre geçmiş sizinle ilk konuştumuzda diğer uygulamada ben doğumu bekliyordum sabrım gelmiyordu sizde bana yazmıştınız 40 günlük bebeğimle yazıyor um​:smiley: simdide diyorum acabaa büyür mü bebeğim :grin::heart_eyes:

1 Like

Büyür büyür Allah ın izni ile :rose: sağlıklı sıhhatli olsunlar da. Ben ek gıda dönemini Bekliyorum sabırsızlıkla anne demesini,emeklemesini, yürümesini. Sanırım hemen olsun istiyoruz bazı şeyleri. Ama her anı güzel yaşamak lazım çünkü tekrarı olmuyor. Büyük oğlumun videolarını izliyorum da zaman geçmiş gitmiş:rosette::rosette:

1 Like

Evet daha dün doğurdum sankı maşallah 2 aylık olucam cumartesi

1 Like

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1717810007

Bu hesabım burada var. Bir de dr.osman gönülal youtube videoları faydalı olabilir

Ooooo maşaAllah paşaya :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

1 Like

Doktor 4.ayında destekli oturtmak için uygun değil dedi neye göre bilmiyorum. 5.ayda destekli oturmaya başladık. Zaten müsait olup olmadığını bizzat anlıyosun. Oturuş şeklinden . Sen 4.ayda bi bakarsınn aa evet oturabikir dersin zaten anlaşılıyor o.

1 Like