Kızım 15 ay 20 günlük daha hiç dışarda yürümedi ayakkabı ile normal de yürüyor evin içinde koşuyo maşallah maşallah ama dışarda yok geçen marketten geldik girişteki kapıyı açmak için yere bıraktım arabasndsn indirip o yerde oturdu daha erken mi geç mi siznlkişer ne zaman dışarda yürüdü ben de dışarda yürütmeye başlayımmı acaba ya
Tabiki parka çıkarıyorum kaydıraktan kayıyor yürüyor dışarda kedilerimiz var onların peşine koşturuyor bence kesfetmeli herşeyi tabi sonra hep yürümek istiyor kucakda durmuyor![]()
14 ayligiz ayakkabiyla yuruyemiyo ev ayakkabisi giydiriyorum disardada yurumuyo elinden tutarsak yuruyo. Persembe gunu kar yagdi disari cikardim disarda yurumeyen bebe yurudu eve zor sokduk demekki isteseler yaparlar ![]()
Yürümeye başlamadan elinden tutup yürüttüm
Ayakkabiyla korkuyolarmi acaba bilemedim ki canim cok korkuyo bizimki disarda evdede gerci ayakkabi sevmiyo
Ben yürümeye başladıgindan beri yürüyorum hatta daha yürümüyorken yürüme arkadaşını da dışarı cikarmstim faydası oldu dışarda daha hevesli oluyorlar bence
14 buçuk aylık kızım dışarda artık tutamıyorum bile, elini tutmama bile izin vermiyor pilli oyuncak gibi yere koyduğum an yürümeye başlıyor. Ben parka çıkardım oralarda biraz yürüdü bi de geniş otopark gibi alanlarda bıraktım serbest bi şekilde koşturdu. Tabi ki düşüyor kaldırıyorum yoluna devam ediyor
bot ile rahat yürüyemiyordu normal ayakkabı aldım öyle yürüttüm ben, botlarla daha çok düşüyor gibiydi
Pilli oyuncak deyince koptum. Affet ![]()
![]()
Tam öyle ![]()
13 ay 15 günlük hala yürümüyor
o yüzden şimdilik oyle sorunlarım yok
Benim kız da 15 aylıkken evde yürüyordu koşuyordu ama dışarıda hiç yürümüyordu elinden tutunca zor yürüyordu şimdi 18 aylık dışarıdan eve zor getiriyoruz . Sizinki de zamanla alışır dışarıya yürür koşar kafanıza takmayın ![]()