Bebekte influenza

Bebeği olan arkadaşlar vardı kaç güne geçti perişan olduk ya :pleading_face:

Benim kızım oldu 3 güne toparladı şükür

Teşhis nasıl koydular canım bize hiç birşey yapmadan direk ilacını verdi

Benim kızımda yüksek ateş öksürük falan çoktu ateşten dolayı gittik vücudu da benek benek dökmüştü çok huzursuzdu. Muayene etti influenzaya benziyor dedi tahlil falan yaptılar öyle çıktı o gün 2 tane serum taktılar sonra ilacını verdi 2 gün ateşle uğraştık ilaçlarını düzenli kullanınca 2 güne toparlar merak etmeyin ateşine dikkat edin sadece. Benim kızımın hatta son gün öksürmekten sesi de kısılmıştı iyileşince sesi de açıldı yani bi iki gün zor oluyor ama düzenli kullanın ilaçlarını çabuk toparlar inşallah çok geçmiş olsun miniğe​:smiling_face_with_three_hearts:

Bize tahlil yapmadi bugün 3. Gün bu sabah yine ateşi var anlamadım ki acaba yanlış teşhis mi koydu diyorum benim bebeğimde çok fena öksürüyor arada ateş dün kustu biraz rahatladı inşallah bizimde çabuk geçer teşekkür ederim :pleading_face:

Efluvir başlattılar mı? Onla beraber iki gün daha ateş olabilir demişlerdi. Ve ateş düşürücü fitil de yazmıştı bize doktor. Fitili bir kez verdim daha ondan sonra ateşi olmamıştı 3-4 güne de toparlanmisti

Verdiler ama bizim ateş düşmüyor malesef bugün tekrar acile gittik ilacını değişti doktor bakalım ne olucak

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlar​:palms_up_together:t2::hibiscus:

Teşekkür ederim inşallah :palms_up_together::heart:

Enfluvir iyi geliyor aslımda. Ateş içinde ayaklarının altına limon sürün soğuk kompres yapın sürekli

Dut kurusunu bende içireyim sağolun korkuyorum huy gibi kalırsa bu dönem her gece uyumadan önce yarım saat ağiiyor sonra uyuyor

Bilmiyorum ki bize iyi gelmedi o şurup vücudu hep dışari atmış sizin bebeğiniz gibi olmuş ne zormuş ya Allah’ım bütün bebişleri korusun bu pis hastaliktan