boya gidiyorlar canim her ay 800 900 gr aliyor suan almaya devam ediyor hala canim masallah sizede guzel kilo da bebisimiz canini sıkma nasil besliyorsun neler veriyorsun
birde sizin bebek emekliyormu yürüyormu canim
Emiyor hala ben özel bişey yapmıyorum biz ne yiyorsak oda ondan yiyor. Kilosu hala çok iyi yaşıtlarına göre ama biranda durdu işte. 1 aydırda yürüyor öncesindede çok hareketliydi zaten uyumadığı heran evin içinde dolaşıyordu emekleyerek belki o yüzden almıyor
yürüyorsa hic korkma cunku yakiyor suan oglum 15 kilo belkide gecmistir suan herkes diyorki yurumeye basladiginda kilosunu döker boya gider yürüdüğü icin yakiyor canim hic canin sıkılmasın bunabiz daha yürümüyoruz o yuzden aliyor basladiginda almayacak hatta verecek bile bundan eminim
Evet doğru söylüyorsun gerçekten ben biraz evham yaptım çok hızlı kilo alıp 5 aydır aynı kiloda kaldığı için. Yani önceleri kilo alması çok önemli değilmiş aslında bi noktada aşağı yukarı aynı kiloya ulaşıyorlar. Benim arkadaşımın oğlu 2 ay büyük alparslandan 5 kilo eksikti şuan fark 2 kiloya düştü biyerde aynı kilolarda buluşacaklar galiba. Birde sizin çevre ne güzel boya gider diyormuş bizim en yakınlarımız ne yediriyorsunuz bu çocuğa diyip nazar ediyorlar ağızlarında bi maşallah yok sanki çocuğumun yediği kendi ceplerinden çıkıyor
Bende korkuyorum kilo dan cevrem agzi kitli ay ay demelerinden korktuğum icin sağlıklı olsun zayıf olsun kafasindayim
yok canim hic evham yapma bende Göktuğ yürümeye baslayinca diyelim 16 kiloyla yürümeye basladi 5 6 ay bu sekilde hep 16 kiloda kalacagini biliyorum cunku hareketten yedigini yakacak daha üstüne 13 14 kiloya düsmese bari buna bile hazirlikliyim cevremde hep görüyorum canim maalesefki benim cevremde öyle bu cocuga ne yediriyorsun sen obez olacak midesini büyütüyorsun neler neler bu heryerde ayni fesat insan cok fazla bende isin garibi herseyi yiyor ozel bisey yok yemek ayirt etmedigi icin kilolu diyorum gözünü kulaklarini herkese kapat ben artik öyle yapiyorum kimse masallah demesin ayetelkursiyle nas felak surekli okuyup üzerine ufluyirum sende oyle yap Rabbim koruyor Allaha emanet evlatlarimiz kem gözlerden korusun Rabbim kimsenin bir masallahina ihtiyacimiz yok o yuzden rahat relax ol canim biz staktan jullanacagiz 3 5 ay stigumuz dolu
Stoktan yemek evet en doğru cümle buydu bizim için hiç böyle düşünmedim Allah’tan stok varmış yoksa zayıflayacakmış demek
Ay herşeyi söylüyorlar benim ilk çocuğumada zayıf diyorlardı şunu yap bunu yap kilo alır diyorlardı ki normaldi gelişimi. Hatta biri şey demişti eltim başka şehirdeydi Allah’tan eltisi uzakta oturacak çocuğu görümcesine benzemez(benim çocuğum görümceme benzemiş sürekli onu gördüğüm için) o lohusa halimle o kadar ağlamıştımki. Şimdi o kadar güzel olduki kızım öyle diyenleri utandırdı. Yani zayıf olsa bı dert kilolu olsa bir dert çirkin olsa bi dert güzel olsa bi dert.
biz cocuklarimizin herseyinden memnunuz cok sukur sagliklari yerinde af edersin onlara b…k yemek düser meyve veren agac taslanir bunu unutma canim artik normal insan kalmamis haset kem gozlu hepsi Rabbim kendilerine cevirsin dusuncelerini insallah
oyle canim stoktan kullanacaklar zayiflarlarsada normal kiloya dusecekler üzulmemize gerek yok 1 ay yemeselerde olur
20 aylık 10 kilo benim kızım
Asil 15 aylık 11 kilo. 11 aylıkken 10.500 kg idi yürümeye başladı o zamandan bu zamana kadar 500gr aldı. Bende bu duruma üzülüyorum