Dökülcek zaten ya kesme ben hatıra olsun diye minicik aldım
Kendiliğinden dökülse daha iyi ben kıyamam maalesef mesela göbek bağını bile bir yere gömedim atmadım saklamışım deli olduğumu düşünüyorlar ama bilmiyorlar ki kızımın saçının teli dahi dökülse içim cız ediyor
Ben de saklıyorum niyeyse gömmek istemiyorum. Valla en iyisi büyüdüğünde hepsini göstermek istiyorum. Hastanede taktıkları şapkayı bile aldım yıkamadım. Siz de dökülmeye başladığında bağlayın minicik kesip saklayın
teşekkür ediyoruz kuzu
Güzel bir cumhuriyet bayramı gününden herkese selamlar diyoruz biz geldik
Amine Mevayla 1 buçuk aydır ek gıda sürecimiz devam ediyor, bugün sabahtan beri 5 defa üst değiştirdik sadece çilekli tulumu ve Atatürk’lü zıbını fotoğraf çekmek içindi ama onu da batırdı sağolsun
ayyyy aman kuzu valla paylaşma maşallah diyim ben keşke benim kızım da saçlı olsaydı, keltoş oldu
ama çok tatlı böyle de karar da veremiyorum
maşallah kuzuya ne güzel saçlı doğmuş ben çok istiyordum nasipte keltoş kız varmış
Her bebek özeldir güzeldir bende tombiş bebek hep hayal ediyordum kızım zayıf doğdu bana göre sizin kızda çok tatlı maşallah Rabb’im hepimizin evladını korusun inşallah
teşekkür ederiz amin
Hoşbuldum
Dunden kalan dogum gunu ve dis eglencemiz
Oglum icin ellerimle yaptigim eglence
Ilk once kuran aldi sonra para sonra tarak
Cok eglendik
Iyi yaslarin olsun kuzummm
İyiki doğmuş teyze kuzusu nice mutlu yaşları olsun annesine babasına hayırlı evlat olsun miniğim 🫶🏻
Ayyy leylam cok duygulandim sagol guzel dileklerin icin inshallah pasamin dogum gunune de kutlariz
Optum cok
Canımsın eskilerden bı biz kaldık yaaa çok üzülüyorum
Vallaha kiz diger kizlari ozluyom ya nuran cansu felan hep gittiler
İyi ki doğmuş