Bebişlerimizin eğlenceli anları 📸

Hahahha olsun uzar oda tıpe bak ya ne kadar da masum masum bakmış. :smiley::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sacından cok kıprıklerınj cok begendım ben :speak_no_evil:çok dikkat cekıcı:innocent:maşAllh dıyem de nazar degmesın kızçene​:innocent:

1 Beğeni

Benım otle elıme gelmıyorda yastıgında tek tuk goruyorum ama daha tam dokulmedı . Eger salıyorsan kendı kafasını sallaya salya da daha hızlı dokulrbılır surtunmeyoluyla 3 gun once cekmıstım botle bnmkının saçı

Önden de boyle bunu da sımdı cektım​:smiley:

9 Beğeni

Teşekkür ederiz ilk defa giydi :smiling_face::smiling_face:

Çok teşekkür ederiz :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederiz teyzesi :hugs: Allah bebişlerimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah :hugs:

2 Beğeni

Allah’ım bu nasıl güzellik yaaa :face_holding_back_tears: rabbim nazardan korusun

1 Beğeni

Saçlı ve sonradan olan keltoş halimiz​:sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

Çok yakişmis elbise :smiling_face_with_three_hearts: çok tatlı olmuş Maşallah ya

Amin biz de teşekkür ederiz hemşerim diyim :slight_smile:

1 Beğeni

Kız hemşerimiyiz nerelisin :blush:

Buda benim balim 4 ay 10 gunluk 7 yildan 7 dusukten sonra gelen mucizem

9 Beğeni

Ooyy maşallah oturtuyorsunuz da biz de aynı 4 ay 1o günlüğüz oturtmasammi zararlı mı diye düşünüyordum basladm böyle ben de

1 Beğeni

Allah razı olsun canim cok az saniye saniye oturuyorum

3 aydan sonra destekle az az olacak şekilde oturtabilirsiniz sonra oturması çok geç kalıyor bunu doktorlar söylüyor

1 Beğeni

Ben oturtuyorum kızım 5 aylık ben nerdeyse 3 ayından beri destekle oturtuyorum. Kızım çünkü çok erken kafasını tutmaya falan başlamıştı kendini tutuyodu bende oturttum şuan 15 sn falan desteksiz de oturuyor

2 Beğeni

Maşallah Allahım size bağışlasın :two_hearts:

1 Beğeni

İyeleri batar diye korkuyorum bende dun bin video izlerim bebek 3.5 aylik mama sandalyesinde oturuyo :smiling_face_with_tear: insallah uzun sureli degildir bende 4 aylikken baslarim yavasdan

1 Beğeni

@Hüveydaa ilk çocuğuma 6 aydan sonra başladım 9 aylık olmasına rağmen kendini tutamıyordu büyük kızımda 3 buçuk aylıkken yavaş yavaş oturtmaya başladım 5 aylıkken tam oturuyordu 7 buçukta yürüdü:smile:şimdi minnoş kızımı 3 aydan itibaren kucağımda yada koltuk bir kaç dk oturtuyorum oda ablası gibi çelik gibi maşallah koltuğa dayıyorum şimdiden dik duruyor ayakta sanırım oda 6 aylıkken falan yürür​:joy:bebeklere hassas davranmak önemli ama sandığımızdan daha kuvvetliler

1 Beğeni

İnan bu ikinci bebemde okadar cahil pimpirikli oldumki aradan 10 yil gecince ilk kizimi 4.5 alik falan oturtmusm fitigraflarin altina tarih atmisdim bakarken gordum ama bunda korkuyorum bide kalcasi tam gelismemis o yizden yerine oturmamis cift bez kullaniyoruz birazda ondan korkuyorum acikcasi aynsonu kontrol var duzelirde insallah 4 aylik oluyo bende baslarim. Masssal canim cocuklarina benim ilkimde 6 aylikken dik duruyodu erken desteksiz oturdu

1 Beğeni