Ben kötü bir anne miyim

Tam oruç açacackken masada çostu bebeğşm ne istiyor anlamadık eşimle mızmızda mızmız emmedi mama sandalyesinde mi durmak istemiyor analamdık . Sonra duş aldırdım hala mızmız iki kıyafet gşydiricem üstüne kendşni ordan oraya atıyor . Kucagıma aldım tırmanıyor gibi hareketleri var . Emeklemeye çalışır givi yapıyot bi yere de gidemiyor . Bunlar normal mi 8 aylık oldu . Elleri sürekli bi yere dokunacak vuracak . Gündğz sankindi akşama doğru artık benimde sabrım kalmıyor bezini zor bağlattı sinirlenmem gereksiz mi

Dis falan cikaryo olabilir mi yada yedigi birsey rahtsz etmis olabilir mi gaz falan yapan

Normal canım bu ayda keşfetmeye meraklılar. Benim kızım da sekiz aylık altını degistirirken kaçmaya başladı. Ayağımda sallarken duruyordu şimdi durmuyor kalkıyor yuvarlanıyor minderden, her yere elini atıyor dokunmak istiyor. Banyoda çok uslu dururdu şimdi durmuyor küvette dönüyor kalkmaya çalışıyor biseyler sürekli hareket halinde

Kendini rahatlat canım bende sabırsız bir anneyim o huysuz olunca bı derdi varki böyle diyorum derdi olmasa zaten mutlu bebek olacak kendimi motive ediyorum o şekilde işimiz zor hele tek bakıyorsan daha zor inan… Allah sabır versin sonra bebeklerimize şifa :palms_up_together:

Çok hemde sadece ağlamak var ellerinde başka bı eylemleri yok malesef kıyamam… Ondan sen kötü bir anne değilsin bebeklerimiz zor geçecek canım sabır :rose:

8 aylık bir saniye durduramiyorum beşikte ayağa kalkıyor her yere tutunup kalkıyor her yeri kariştiriyor bir an Allah korusun hiperaktivite olmasın dedim ama tek değilmişim sevindim buna​:face_with_tears_of_joy:

Benim bebeğim de akşamları durmuyor hep mız mız bunun nedenini bende öğrenmek istiyorum. Dışarı çıkarınca duruyor ediyor ama aksam serin oluyor o yüzden cok çıkaramıyorum. Uyutmaya çalışıyorum debeleniyor uyumamak için bunun nedeni neyse bende ogrenmek istiyorum

Benim çocuğumun bi bana garazi var cidden. Ben bi yere giderken anneme ya da kaynanama birakiyim asla sesi cikmaz kendi kendine döner oynar eder ama benim yanimda illa kucakta olucak kucagima alsam durmuyor baska seye uzanıyor yoruluyorum gun içinde
9 aylık