Eşim diyor kız kardeşim illa gelsin bizde KPSS çalışsin deyince moralim bozuluyor çünkü Baba evi iki katlı rahat ama abisini sürekli msj atıp kendini acındiriyor eşimde demiyor evde çocuk var KPSS zor olur aman neyse ben mi abartiyorim ??![]()
![]()
![]()
Bırakın gelsin bence. Kpss çalışacak kadar sessizlik, düzen ve disipline onun ihtiyacı var sizin değil. Belki kırk kere söylemenizden daha tesirli olur gelip iki gün kalması. Oranın kpss çalışacak bir yer olmadığını anlaması için. İstememek sizin hakkınız. Gelse, gelmeden yaşattığı şu sıkıntıdan daha hızlı kurtulursunuz belki… tabi gerçekten niyeti kpss çalışmaksa.
Komşularım gelir çocuklu insanlar gelir sanki benm ortamim yok aynen dediğiniz gibi olsun çünkü ben hayır dedikçe eşim sen takma kafaya diyor yani gelsin diyor gelsin benm çocuk gece gündüz aglayan çocuk yani
Ben üniversite dönemimde eve misafir geldiğinde veya sadece ablam gelip bir hafta filan kaldığında hiç ders çalışamazdım ödevlerimi yapamazdım doğru düzgün. O da geldiğinde anlar çocuklu evde gerçekten çok zor, isterseniz bi dene diyin. Yani odaklanmakta zorlanabilirsin çocuk durmuyor çok ses oluyor yine de dene diyebilirsiniz gelip kendisi de görünce bence kalmak istemez.
Diğer yengesi çocuklu onda kalıyor ama bu abisinde para eksiltmedigi için rahatına geliyor
Yaa pandeminin ilk vurduğu öğrencilerden im üniveriste 6 ay gittik sonra online oldu online sınava girerdim evimiz sessiz olmasına rağmen halamlar oturmaya gelince tüm dikkatim dağılır Anlamazdim keza derslerde bile dersin tekraroni izlemek zorunda kalırdım küçük bir bebekle düşünemiyorum bile sesizlige alışık olduğumum için yani gelse 2gun çalışamaz bence gelsinde görsün
Ay haklısın zaten nasıl çalışılır ki bence amacı farklı hizmetçi arıyor kendine
Siz onun için hayatınızı değiştirmeyin aynı rutuninize devam edin oda anlayacaktır misafirler çocuk çalisilmaz yani benim ortaokulda ki oğlum bile sınava çalıştırırken kaynanam geliyor 3gunlugune çocuk bile çalışmıyor dikkati dağılıyor çalışmak istemiyor oda dikkatini veremeyince gider eğer okumak için geliyorsa sınavı kesinlikle kazanmayı düşünüyorsa tabi