Ben nereye bebeğim oraya 😭

Kızlar bebeğim 14 aylık asla yanından ayrılamıyorum böyle değildi birden oldu salondan çıkıyorum kıyamet kopuyor ben nereye gidersem oda peşimden geliyor

Acaba geçici bi durum mu bu

1 Beğeni

Insallah geçicidir.
Çünkü benim.kizimda aynı 1 yas 6 gunluk. Yaşı gireli cok degsiti ..

Senin ki yine 14 aylıkken başlamış benim bebeğim 9.ayın sonunda yürümeye başladı ve gına getirdi,hep dibimde asla oyuncaklarla oynamıyor,hep kucakta gezmek, ilgi oyun istiyor bugün bir yaşında oldu ayrılık kaygısı diyorlar bakalım son bulur inşallah

14 aylığız bizde de aynı durumlar. Ama tek fark…Ben sıkıntı olarak görmüyorum. :blush:

3 Beğeni

10ay 16 günlük 2-3 hafta önce emeklemeyi ogrendi oğlumda öyle sürekli kafamı nere cevirsem birde tutunarak kalktığı için defalarca düşüyor mutfağım küçük çok sorun oluyor benim için ana kucağı koyup kemerleri bağlıyorum tepine tepine yukarı çekip kendini çıkıyor

Valla benimki de öyle bazen ozell olmak sadece bana gelmesi bana baglanmasi hoşuma gidiyor ama banyo mucize tuvalate gitmek bı lüks benim için

Brnim oğlum 16 aylık. Wc bile birlikte gidiyoruz peşime koşa koşa geliyor :woman_facepalming:

1 Beğeni

Bizde aynıyız canım sanırım bı yaştan sonra anneye bağlılık artıyor bizimki babaci idi şimdi bana tapmaya başladı e haliyle evdede yalnızız mecbur birlikte hareket ediyoruz her yerde :joy:

Benmi garibim acaba kızımın biran önce büyüyüp peşimden gelmesini dört gözle bekliyorum​:heart_eyes: oğullarımda öyleydi mutfakta yemek yapardım peşimden gelirlerdi onlarada yaptirirdim bundan 5sene önce felan ineklerimiz vardı ahıra giderdim peşimden gelirlerdi torbaların üzerine oturturdum ben nereye onlar oraya kayinnamla yasiyodum o zaman onun yanında durmazlardi bakmazdi kendilerini bize bağlı görüyorlar biz olmayınca korku sariyo iclerini galiba yanımızda olunca rahat hissediyor kardır :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen öyle benimde 16 aylık ben yanımdan ayırmıyorum ki neden ayırayım aklı ermiyor ki herşeye . Ağzına herşey atabilir

1 Beğeni

Ben bunu 6 aylıkken almıştım hâlâ kullanıyorum eline de bir şeyler verdiysem tamam :grin: Vakumlu ya gidemiyor bir yere. tavsiye ederim :blush:

Ayy denemek lazım 10ay 16gunluk hayatta durmuyor yerinde