3 aylik bebeğim kaç saatte bir beslemeliyim günde kaç uylu yapmalı
Biz 5 gün sonra 4. Aya giriyoruz 3. Ayda da 3 saatte bir beslendi hâlâ öyle ve 3 -4 gündüz uykusu yapıyor akşam 7-8 gibi de gece uykusuna geçiyor yani geciyordu artık uyunak istemiyor sanırım büyüyoruz Sabah da 5-6 gibi uyanıyor
Elini yiyip memeyi almıyor muydu sizinkide memeyi istediğinde alıyor sürekli elini yiyor açmı acaba biliyorum elini yemesi güzel gelişim ama içim rahat etmiyor yinede
Emziğin kenarından elini sokuyor, yavaşça emziği düşürüp iştahla ellerini emiyor
kendine zarar vermesini engelleyip istediğini yaptırıyorum bu ara bide çığlık çıktı çünkü maşallah sesi de gür bizde patron bebek gerçekten ![]()
Şuan keşif döneminde ya elini emmesi aç olduğunu göstermiyor bence
Bende bir soru soruyum 3 aylık bebek kaç dk emiyor benim bebeğim hala 40 dk emiyor ne zaman kısalacak bu memede kalma süresi geceleri çok zor oluyor
40dk emmesine şaşırdım 15 dk sürüyor bizim uyuyup kaliyor oda en fazla
Maşallah:) yutkunma sesi 40 dakika boyunca devam ediyormu yoksa emzik niyetimi veya duygusal olarak sizden kopmak mi istemiyor?
40 dakika çok uzun bir süre.
Cene kaslari geliştiği icin emme surelerinde aksine kısalıyor. 5 ila 10 dakika doyum icin yeterli olarak söyleniyor bilginiz olsun.
Memedeki sütün miktarına göre de değişebilir.Ama 40 dakika olmamali kanaatimce ![]()
40 dk dan aşağı emince ağlıyorbende kisalmasini istiyorum dışardayken falan zor oluyor
Evet geliyor yutkunma sesi, çok nadir kendisi bırakır zaten ben çekiyorum ağzi kapalıysa vermiyorum. Boynum, sırtım çok ağrıyor gecede zor oluyor, dışardayken ekstra zor oluyor. Ben herkesin böyle sandığım için doktora sormamıştım bir daha ki görüşmemizde soruyum
Gaz durumu nasıl sizlerde sabah 5de başlıyor bizim aglamalar
Bizimde öyle gazı olmasa daha uzun uyuyacak
Ne yapıyorsun gaz için
Probiyotik damla kullanıyorum masaj yapıyorum birde onun dışında başka birşey kullanmıyorum
Anladım inşallah şifa bulur bebeklerimiz çok zor
Genelde 3.ayda bitiyor diyorlar inşallah bıçak kesiği gibi son bulur
Kızlar 3bucuk aylık kizim var günde bir kez mama veriyorum gece uyumdn önce 90 ml+ emziriyrm sizler ne kadar veriyorsunuz eşim çok veriyrsn kusuyr onun için diyor
Benimki hep mama ile besleniyor canım 3.saatte Bir 90 bazen 100 ml veriyorum mamadan önce göğsü tutturuyorum 5 dk felan ne yerse birakiyor