Bez numara geçişi

Merhaba hanımlar

1.5 aylık bebeğim var. 5 kiloya yakın kilomuz. Molfix premium 2 numara kullanıyoruz şuan ama 3 gündür kaka yaptığı zaman taşıyor. 3 numaraya mi gecmeliyim? Bezlerde numara değiştirirken neye dikkat ediyorsunuz

Ben de sleppy kullanıyorum .Bez üzerinde ki kiloya bakıyorum ama bezi bağladığım da çıt çıtlı yerleri bacağının üzerinde kalıyorsa öyle numara değiştiriyorum. Bezin o kapanan yerleri tam bel ve göbek hizasında olmasına dikkat ediyorum. İnşallah anlatabilmişimdir​:joy::joy:

1 Beğeni

Bende o bezi kullanıyorum, 3 numaraya geçmeniz gerekiyor bez numaralari kiloya göre büyüyor

1 Beğeni

Taşma ve kızarıklık falan olduğun da bir buyugune geçiyorum Küçük gelince iz yapıyor zaten

1 Beğeni

Cevabınız için hepinize teşekkür ederim hanımlar, 3 numaraya geçiş yapacağım.

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: buna göre 3 numaraya gecmeliyim

1 Beğeni

30 günlük oluyoruz yarın iki numara bacaklarina iz yapıyor 3 numara aldım ama 2yi daha bitiremedin

Biz buyuduk artik 6 numara kullaniyoruz.

Sleepy mi kullanıyorsun. Bende 4 e geçecem azıcık kilo aldı mı bez olmuyor hemen​:joy::joy::joy:

Evt bende sleepy kullanıyor um

Ay maşallah kac kilo bebişiniz

1 Beğeni

Kac aylıkken geçtiniz 6ya, bide sanırım 6 numara son değil mi?

İlk zamanlarda mi hızlı numara geçişi yaşıyoruz acaba? İleri aylarda bez numaraları yavas yavaş büyüyecek sanırım değil mi

1 Beğeni

Bilmiyorum doğumdan 4 gün sonra 4 kilo olmuştu simdide 5 gibi bence

1 Beğeni

Kilo ya bagli evt bazen bir marka da bile ayni numara farkli kilo oluyo kalip sizdirma yumusaklik her anne ayri seye dikkat ediyo.6 son degil 17+ kilo dan fazla olanlar ama tabi bu arada tuvalet egitimi yapiyoruz ya.

1 Beğeni

Molfix 3 numara normal olduğu halde bazen tasma yapiyir bence uzunlukları biraz kısa . ben gece Prima gunduz Molfix kullanıyorum .primanin uzunluğu sayesinde hiç tasma olmuyorken molfixte oluyor

1 Beğeni

Evet bencede kısalar

Yeni doğduğunda tecrubesizdim sleepy kullandım pişik oldu . sonrasında Molfix ve Prima ikisini de aldım en iyisi Prima biraz pahalı diğerlerine göre ama indirimde bulunca kacirmiyorum elimdeki molfixler bitince sadece primayla devam edeceğim . primanin hava gecirgenligi çok güzel

Ay evet primayı çok duydum iyi diye, boykota uymaya çalıştığımız için almıyoruz bizde.