Bigaia ve nurse harveys

Merhaba hanımlar kızım 3ay 3 günlük bigaia nurse harveys metsil hepsini kullandım karnına kiraz çekirdeği kemeride takıyorum masajda yapıyorum ama gaza bı çare bulamıyoruz gazdan ikiniyor cikarsada yine ayaklarını çekiyor sürekli kızım uyusa 5dakika sonra uyanıyor her uyumada ağlaya ağlaya zor uyuyor oda ayakta dolana dolana pişpiş la kafayı yiyecem acaba sabah nurse harveys kullanıp akşam bigaia versem olurmu sizler nasıl yapıyorsunuz bu şekilde kullanan varmı

2 Beğeni

Bence ikisini ayni anda kullanmayin, tabi bu konuda en saglikli bilgiyi doktorunuz verecektir.

1 Beğeni

Ben sabah akşam nurse harveys veriyorum gazı ciddi oranda azaldı

1 Beğeni

Bende kullandım ama ağlıyordu nurseyi verince çığlık çığlığa daha çok ağladı

İkisini bir anda kullanma mesela gözlemle bı gün birini ver bak hangisi iyi geliyorsa ona devam et bitince diyerini ver ben öyle yaptım bigaia yi hiç kullanmadım

1 Beğeni

Bigaia grlmiyor olabilir bize hiç gelmedi daha beter olduk YouTube dan ibrahim saracoglu gazlı bebek ler icin bi tarif veriyot kimyon onu dene ben dun basladim iyi grldi gibi seker de koyuyordu ben sekersiz yaptim klaninida kendim ictim

1 Beğeni

Ben coli-nat kullaniyorum. Gaz derdimiz kalmadı. Emzirdikten sonra ust gazini bile kendi çıkarıyor. Doktorunuza danisip kullanabilirsiniz. Harika bir şurup.

1 Beğeni

Gaz damlaları da çok işe yaramiyodu bize genellikle masaj çözüm oluyodu malesef bazı bebisler çok gazlı oluyor bizim kız öyleydi bol bol emmeden önce sonra hep masaj yapıyordum bisiklet hareketi i love you masajı bı de iki ayağını karnına degirip yere değdiriyoduk öyle zorla cikariyoduk

1 Beğeni

Bizim kız çıkarıyor ama hala ikiniyor çıkardığı gazlar sanırsın büyük adam