Bıktım gerçekten

Yaa eşim nereye gitsek annemi de götürelim diyorr pazara gıdecem annemde gelsin görümcem gıdecem annemde gelsin anneme gıdecem annemde gelsin yaw valla bıktım görümcemin kızı ameliyat olmuş bursadaydım gidemedim bu hafta döndüm yarın ziyarete gıdecem dedim ben yokken ztn kaynanamlar gitmiş onlar gelmş bikaç gün birbirlernde kalmşlar ben akşam üstü gidelim diyordum öyle anlaşmştk kızımın öğle uykusundan sonra gideriz diye düşündüm öyle karar verdik saat 2 de uyuyo ama eşim kaynanamı aradı sizde gelin diye o da tamm dedi ben akşam üstü gidelim dedim o yok çok geç olur öğle namazını kılar gideriz diyor ki ben dönecem o gece orda kalacak yol uzak da değil öyle biraz geç gitsek nolacak yani ve gittiğmz yer o kadar kalabalık bi aile bi tane torunları var evlerden uzak kızımı pert ediyor kızımı uyuyacak oda yok hadi var diyelim mübarek öyle bir ses tonu ile konuşuyorlar ki hepsi birden valla kendi sesimi duyamıyorum çoğu zaman bu çocuk nasıl uyuyacak orda iptal etsem ayıp olacak eşimle de tartıştık bunun için off çok canım sıkıldı

Çocuğunuz sağlığı her şeyden daha önemli, bende bir kaç kez görümceme gittiğimde uyku saatine denk gelmişti, oğluşum başka yerde uykuya aşırı zor daliyor , dalsada hemen uyanıyor . Eşime dedim daha gitmem gitsemde çok durmam, uyku olmadığı için ruh haline de yansiyor , daha sinirli oluyor . Yerinizde olsam bende gitmezdim, kim de kuserse kussun . Sonra çocuğun derdini sıkıntısını biz çekiyoruz

Çocuğuma bana karşı herkes yargı makinesi kesiliyor gitmesem olmaz maalesef mecbur gıdecem bütün skntısını ben çekiyorum kızımın ama herkes söz sahibi kızmla ilgili

Benim kızımın belli bir uyku düzeni var , zaten sen orda kalacaksın senin saat sıkıntın yok bırakında gideceğimiz saati de ben belirleyeyim. Eğer illede öğlen diyorsanz da napayım siz ana oğul başbaşa gidin ben bebeğimle evde dururum deyin . Bazı şeyleri söylemekten çekinmeyin . Herkesin keyfini yapamazsınız. Eli maşalı olun .

Öyle olur , hele ki este seni tutmazsa önlerinde paspas olmanı isterler. Sınavınız zor ama mükafatı eminim çok guzelldir Rabb katinda. Ağzı olan konuşur , yapsan da yapmasan da . Bu böyle , değişmez kural . Onun için önceliğini kendin sonra da bebeğin olarak koy, sen kendine değer ver ki kimseler sınırını aşmaya yeltenmesin. Bir şey dediklerin de karşılığını ver , sessiz olunca daha da üstüne gelip millet ego tatmini yapıyor

Yaw uyku düzeni var diyince dalga geçiyorlar benle ay nolacak biz sanki çocuk büyütmedil uyku düzeni de neymş diyorlar ne zaman uykusu gelrse o zaman uyur diyorlar ay kafayı yicem ama sizinde dediğinz gibi her zaman ki gibi uyutacam uyandığı vakit çıkarız ha ararlar geç oldu o bu oldu eşime derim siz annenle gidin ben gelemem kızım uyuyor uyandırmam diye artık keyifleri bilir ister giderler ister beklerler

İnan nazar değiyor dün kaynanama gittik eşimle aramız iyidi kızımzla da ilgilydi fln yeminle onlara gittik kaynanam al kzıın babadına daha çok düşkün fln diyor ben eşime pazar günü pazara gidelim turşulul malzeme alcam diyorum kaynanam ordan gidin gidin bana da beş kilo domates salatlık biber patates o bu sıralqdı alın diye bide oğluna diyor sen biliyorsun bzm alışverşmz senin üstüne inan gittik poşet değil bir torba dolusu eşim annesine karışık meyve alıp götürdü amenna götürsün ama doymayı da bilmek lazım ya neyse eşimin daha önce ki nişanlsı bi konuda geçti görümcem iyi ki o olmamış sen olmşsun dedi eşimde iyi ki dedi bugün eve geldk bana bi atarlar tripler hiç saymalar odasına çekilmeler kızım sırf yanuna yaklaştı diye el kadar bebeğe tokat attı kızım normal de pek kelimesi yoktu yeminle ağlarayak anne diye yanıma geldi eşime o kadar kızdım ki aradan biraz zmn geçti eşim cağırıyo gel yanıma diye kızıma resmen kızım arkama saklandı o kadar çekinerek bakıyordu babasına korktu resmen ve anladı içim parçalandı resmen

Çok üzüldüm :((( yaa şunu anladım Esin ailesinden farklı bir şehirde oturcakmissin. Ya da öyle bir mesafe koyacaksın ki bu kadar hayata burunlarını sokmayacaklar. Esinin elleri kirilsin nasıl kıydın bebene yaaaa :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Nasıl bı merhamet bebeğe vurdu o ağır erkek elleri ile o güç denemesini gostericek biri mi gitsin kendi yaşında cussesinde adamı dovsun tabi gücü anca bı bebeğe yeter üzüldüm ya bırakmayın madem böyle yanına gitmesin merhametsiz insanlardan Allah korkusu olmayan insanlardan nefret ediyorum

Bu Kaynanalara yeniyil güncellemesini geldi ayol sanki biz gelinlere seferber olmuş gibiler hergun biseyler yapiyolar ama burda asıl suçlu eşlerimiz.. bıktım vallahi daha bugün benimkide sinir etti eşim dedem kızı özlemiş diye götürdü sen almaya gelirsin dedi ortanca oğlana dedim ne yapıyorlar çorba yapmış onu iciyorkar eyvah dedim bu babanne kıza içirir gittimki şasirmadim iciriyodu ağzını siliyodu dedim çorbami verdin birde yok diyor yalan aoyluyor aha ağzı çorba dedim ne var bişey olmaz alişsin ben bosunami ilaç iciriyom dedim gecem gündüzüm belli değil dedim ben kendim yemiyom canım çektiği halde dedim aman kız ağlar diye dedim yaptığı çorbanın içinde nohut fasulye mercimek ne ararsan hepsinin vitamini suyuna çıktı ne var bir kaşık verdim diyor sanki öbür çocukları biz buyutmedik sanki bu ilk çocuk dedim onlar gazlı değildi eşim gedki dedim bak yakaladım ne var bişey olmaz alışır diyor bana ters bakıyor öylemi dedim kız durmayinca gene ne yedinde bu kız durmuyo diyon ya dedim bende yarın nohut yemeği yapıp yiyim ozaman niye mahrum kaliyom dedim valla çekmedim lafımı yeter demi

Senin o eşin fazla olmaya başladı. Allah aşkına Rana nasıl katlanıyosun o hödük insana. Seni bi kere dövdü diye hatırlıyorum. El kadar bebeğe nasıl tokat atıyor. Bebeğin ağladığında gitme ağlar susar diyip odada tek başına yatıran adam değil mi o . Nasıl kıyar ya o bebeğe. Benim bebeğime vurcak olan adamın elini büker g.tüne sokarım afedersinde. Başlarım onun bi tarafına. Napcak beni mi dövcek bende onu sopayla döverim polisi arar işin sonunu karkolda bitirirm. Böyle adamları alıp dövdüreceksin de neyse işte çok şsy derim de diyemiyorum. Gerçekten aşırı sinirlendim

Allah’ım ya çocuğa vurmak nedir ki

Ağzına sağlık valla zaten bu kaynana musvettelerine o eşler yüzünden katlaniyoruz çocuklarımızada kötü davranacaklarsa niye onları cekecegizki iyi baba olmadıktan sonra

O adam ne iyi bi baba ne de iyi bi koca neden katlanılıyor bende anlamadım. Öyle bir kocanın ne koynuna girerim ne suratına bakarım ne de ekmek veririm. Her gördüğümde de durduğu yere tükürür arkamı döner giderim

Büyük konuşmayim katılıyorum sana eşimle kavga ettiğimde çocukların yanında bağırarak konuşunca bile kızarım onların yanın da ne bagiriyon korkuyorlar diye çok şükür öyle dövme vurma şeyleri yok kiyamaz cocuklarina amaki bazen yanlış hareketleri olunca uyaririm cocuklsra örnek olacaksın çeki düzen ver

Daha konuşmayı bile bilmeyen bi bebek düşünebilşyo musun sana naptı da o koca eşşek suratlı sıfatınla o bebeğe tokat atıyosun yani kabullenmem ben bu durumu ya ne demek . Ah dışarda bi kabadayıya denk gelsede o tokat onun suratına inse yarın . Eve gözü ağzı yamuk gelse. Ben yüksek sesle eşimle tartışınca dediğin gibi kıyamıyorum . Bide biz bağıracak olunca suratımıza bskıp kahkaha atıyor benin sıpam direk gülüyoruz bizde sarılıp öpüp oyuna çeviriyoruz olayı . Gerçekten onlar bize Allahın bi emaneti ya koruyacaksın başka bişey değil koru besle büyüt sevgiyle aşkla büyüt başka hiç birşey değil gece gece başım ağrıdı

Aynen rabbim vicdan merhamet versin kendi evladına merhameti olmayan elin kızından ne anlar bende o adama diyecek çok şey var ama arkadaşımız kırılmasın l…Kız kuti sana kuti diyince kuşi geliyorya aklima

Aaa şu bizim hintli kuşi mi :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Evet kız bu ara yeni izlemeye başladım ozlemişim seni okudukça kuşi diyesim.geliyor​:sweat_smile:benim çocuklar rambabe rambabe diye geziyorlar ortada dalga geçiyorlar benle :joy:

Bütün kaynanalardan ve anasına bağımlı büyümemiş salak heriflerden nefret ediyorum,kaynanam iyi diyenlere de gülüp geçiyorum,benim kocamda bir tık anneci ne yapsam annemlerde gelsin diyor, şehir dışına gezmeye gitsek onlarla gidip geliyoruz en son eşime dedim ki biz mi kuyruğuz onlar mı? Bu ne ya vallahi tahammül seviyem git gide azalıyor.boyle sizde erkekler evlenmesin annelerin dizilerinden ayrılmasınlar