Bebegim 9,5 aylik ve 1 haftadir büyük tuvaleti koyu renklerde .Anne sutu nerdeyse hic almiyor diyebilirim. (Tadımlık)
O ladar ağır kokuyor ki ek gidaya ben 5,5 aylikta basladim bu haftaya kadar bu kadar koyu yapmamıştı. Griy tonları yapiyir bazen çamur gibi . Bu normal mi acaba .
Oyle değişik bir sorunu yok gibi ben ek gidayi bu ara karsik veriyom ondan mı yoksa bo sorunumu var anlamış değilim ama bir sordurabilirim .
Bizimde bir haftadır kabız zorlanarak yapıyor kakasida bazen çamur gibi oluyor kan ilacından oluyor rengi cnm yeşil siyah arası yapıyor
Ay dediğin gibi galiba bu sabah ilaç vermedim bir tik sari oldu .yarın da vermiycem bklm
Evet ilacı bende vermedigimde sarı oluyor ama bizimki kansizmis mecburen veriyorum
Birde sorması ayıp bizim hep alerjiden ishal cıvık yapardı son bir aydır katı bazen çamur kıvamı şeklinde yapıyor normal mi yani sertmi olmalı ek gıdaya geçtiği için yoksa yine cıvık mi yapmalı
Arada bir pekmez verebilirsin canim benim .senin bebegin sirtinda çıkan şeyi aylik kontrolde doktor görmemiş mi?
Ya canim soyle deyim ben sana ben her akşam corba veriyom eller gibi üç çeşit yemek yapıp vermiyom maalesef. Corbalarinin icine hep ekmek dograrum.karni doysun diye . Bazen kavun karpuz veririm . Krakeri de cok seviyor her sabah yer nerdeyse. Cok civik seyler vermediğim için benim kızın diskisi koyu kıvamda oluyor. Ve cok cok pis kokuyor . Gunde 3 kere 150ml de mama veriyom .bazen 2 kerede olabilir .
Yok cnm bende daha bir ay falan oldu farkn edeli normal sandım başta halada bilmiyorum neoldugunu geçen hafta götürdüm iste baktı hiç bişey yapmadan başka büyük bi hastaneye git dedi
Anladım cnm bizimkide genelde çorba veriyorum arada meyve püresi falan zaten bu ara bişey istemiyor
He inşallah bi sıkıntı etmez.