Kızlar minyon zayıf kizim var yumurta yemez süt içmez çok zorlanıyorum herşeyden yapmaya çalışıyorum kek börek boş ya bomboş yemiyor arkdsm ona göre yap diyor istemiyorum ya 1 buçuk yasinda bizim yemekleri yemesi lazim ya mama gibi şeyler veremem büyüdü artık sıkılıyorum bunaliyorum en sinir olanı da gece uyumadan önce memeye sarıyor sütüm az gündüz pek vermiyorum gece sarıyor sabaha kadar sürekli içmek istiyo açlıktan haftada bi gün tok yatar o zaman guzel uyur napcam ben ya pskoljim bozuldu eşimde sürekli bana kızar kızını da kendine benzettin diyor nankör
Merhaba bence çocuğunuz neyi sevdiğine yönelin doktorum bana şeyi söylemişdi sen çocuğunu yönet ama onun istediği şekilde. Yemek de bazı şeyler ona hak tanı ama senin istediğin şekilde. Sevdiği şeylerle ona özel tarifler yapabilirsiniz hatta onunla birlikde yaparsanız daha çok heves edebilir. Sütü bende alıştıramadım kızıma tatlı şeyleri sevmiyor mesela ama yemesi gereken bir şeyse farklı tariflerle onu yediriyorum hala da ona özel yemekler yapıyorum ona yemek seçme hakkını tanımıyorum ama alternatifler sunuyorum belki işinize yarar
Sütü yumurtayi yemek çorba içinde kullanıyorum. Ek gıda da hep ana yemekler yerdi kesildi istemiyor haşlanmış patates de yemiyor blmiyorum aklınızda tarif varsa verirseniz sevinirim