Hanımlar komşumun kızı 35 yaşında 3 çocuk annesi diyaliz hastasıydı fazla ilaç almış zehirlendi ve kalbi durdu geri getirdiler 26 gündür yoğun bakımda yatıyordu dün beyin ölümü gerçekleşti bugünde fişini çektiler yani vefat etti çok üzgünüm çok zor bi acı çocukları için annesi için ![]()
Konya ya gelmişti erkek kardeşinin düğünü için gidemedi evine tekrar . 1 buçuk yaşında kızı var diğerleri büyük ama annesiz kaldılar çok erken kahroldum . Keşke yapmasaydi böyle
sizden ricam okuyabilen Yasin ve Fatiha okuyup dua edebilir mi?![]()
Başınız sağolsun rabbim çocukların yardımcısı olsun inşallah çok acı birşey
okurum tabiki hanımefendinin adı neydi adını da zikredelim daha iyi olur ruhuna gitsin
Allah razı olsun amin
Yasemin
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun
ALLAH rahmet etsin geride bıraktıklarına da sabır versin ölüm bu dünyanın en ağır gerçeği İNŞALLAH mekanı cennet olur Rabbım günahlarını bağışlasın
Amin inşallah canım ![]()
Mekanı cennet olsun .
Allah Çocuklarına sabır versin .. hemenokuyorum ![]()
Çok üzücü gerçekten
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin Rabbim. Bilmeden mi fazla ilaç içmiş ben anlamadım, yoksa bilerek mi içti ![]()
![]()
Sağolun Allah razı olsun. Ailesi saklıyor bence yani açıkça intihar etti demiyorlar fayda etsin diye 3-5 icmis dediler antidepresan bide ,ama Konya ya gelmeden önce herkesle helallesmis belki geri gelmem demiş bı kaç bı şey daha var yakınlarından duyduğum sanırım intihar
Rabbim affetsin öyleyse de .![]()
Allah rahmet eylesin iki ay önce bzm de bi akraba kanser hastası kadın 32 yaşında vefat etti en büyük çocuğu 13 yaşinda Allahım sabır dayanma gücü versin
Allahim cok uzuldum.allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin. 7yasin 40 fatiha aliyorum tamam canim allah kabul etsin.
Mekanı cennet olsun inşallah canım genç ölüm çok zor oluyor birde yakınımızda olunca evet hepimiz bir gün toprak olacağız ama Rabbim sıralı ölüm versin.
Sağol abla Allah razı olsun
Sende de ablacigim ne guzel dusunmussun.
Komşu ,arkadaş dediğin böyle zamanlarda lazım asıl inşallah bizimde arkamızdan okuyanimiz bizi dusunenimiz olur
Aynen ablacigim oyle vallaha