Bir kaka meselesi

Bebeğim 51 günlük sindirim sistemi çok hızlı emer emmez karnında gaz ve kaka problemimiz başlıyo hemen atmak istiyo ama son 1 haftadır kakasını kendiliğinden yapamıyo çok ağlıyo iyice memeye sarılıp daha fazla ağrıya sebep oluyo. Masajlar ya da popo uyarısıyla yapabiliyo ne yapmam lazım üzülüyorum ellemesem çok ağlıyo yüzünü yolmuş hırsından

Probiyotik kullanın derim sindirim sistemi düzene girer, doktorunuza sorun bir marka tavsiye edecektir.

Kullanıyoruz ama yinede çözüm olmadı

Kullandığınız D vit damla da yapıyor olabilir. Bizde sorun oydı mesela ilacı değiştirince çözüldü.

Ben tera-d3 kullanıyorum ama oceana geçmek istiyorum bebeğim yenidoğan ocean olurmu ki

Olur ben kullanıyordum doktorumuz değiştirdi probiyotikliye geçtik

Geçmiş olsun canım aynı sorunu bende büyük kızımda yaşamıştım 5 günden fazla yapmazsa kakasını fitil kullan demişti doktor ama 5 gün yapmaması normalmis . Sen bir hafta diyosun bence bı doktorunuzz danış sonra verirse ilaç yada fitil arkadaşlarında dediği gibi probiyotik takviyesi ona göre hareket et . Gaz icinde kendin kimyon kaynatıp içebilirsin hatta bebeğine de bir çay kaşığı ver hiç bişey olmaz .