Biz De Artik Ek Gidaya Gectik

Helllooo kizlar bizde artik ek gidaya gectik 5 ay 7 günluguz doktor onayiyla ek gida surecimiz 5 gundur devam ediyor :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Afiyet şifa olsun inşallah​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba ek gıda ne veriyorsunuz nelerle başladınız

1 Beğeni

6 aylıkken başlanması gerek miyor mu? bennim bebegim 5 ay 2 günlükte

1 Beğeni

Bizde 5 ay 3 günlüğüz doktor başlayabilirsin dedi ama ben 6. Ayı beklicem . Süt daha önemli geliyor bana :grimacing::smiling_face: acelemiz yok

2 Beğeni

Yogurtla basladim alerjen gidalari tadimlarini yaptiriyorum once yumurta sarisi ile devam ettim

Biz doktor tavsiyesiyle basladik. Cocuk doktoru ve diyetisyenin ortak karariydi

Tabi ki oyle zaten onceligim anne sutu amacim doyurmak degil tadina baktirmak

Ayyy yanlış anlama tabiki en iyisi sen bilirsin canım bebeğin için :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Bizede başla denildi ben korktuğum için başlayamıyorum onu demek istedim :pray:

1 Beğeni

Est. Tabi ki yanlis anlamadim her insanin kendi gorusu var. Biz mama+meme seklinde devam ediyorduk birde inanilmaz ilgiliydi bizim yediğimizi yemeklere biz yemek yerken aglayip bagriyordu bana verin diye bende hem doktor hem diyetisyen esliginde basladim ve gercekten cok mutlu oluyor yerken

1 Beğeni

Şifa olsun :heart: mama destekli beslenen çocuklara erken başlatabiliyorlar demek ki sizin bebeğiniz bunun için hazır yemeyi sevdiyse de ne mutlu afiyet bal olsun

1 Beğeni

Tesekkur ederiz insallah hazirdi ve hic pisman olmadim. Kabagi bile yedi :grinning: severek

Ohh ohh maşallah :heart: bayılıyorum yiyen bebeklere :grin:

1 Beğeni

Maşallah :blush: iştahlı olacak o zaman. En sevdiğim çocuk tipi

1 Beğeni

Bende bayiliyorum henuz tadim asamasindayiz bitince gozume bakiyor daha yok mu diye

1 Beğeni

Insallah ilerleyen aylarda bozulmaz

Allah nazarlardan saklasın. Bozulmaz inşallah nasıl alışıyorsa öyle devam ediyor

1 Beğeni

Kıyamam yaaa :smiling_face_with_three_hearts: bin maşallah :heart:

1 Beğeni