Bunu abimin dünürlere yapmak istiyorum nasipse deneyen varmı acaba içine çilek orman meyveleri kötü olur mu diye korkuyorum açıkçası .
Direkt çilek muz damla çikolata mı yapsam acaba

Birde yemekte yapacağız et pilav yanına nasıl menü yapabiliriz sizce
Direk pilav et yerine etli ağır bir yemek yapsanız daha iyi olur bence. Ben çoğunlukla şehzade kebabı yapıyorum bayağı beğeniliyor. Bircan tsrlisini hiç denemedim maalesef.
Belen tava düşündüm bende bakalım inşallah
Oda güzel oluyor. Kolay gelsin
Tatlının içine çilek muz damla çikolata daha çok yakışabilir bence
orman meyveleri koyacaksanız da biraz şeker ile pişirip öyle koysanız daha güzel olabilir. Direkt orman meyveleri çok ekşi oluyor bence. Yemeğin yanına da ben salata meze çeşitleri yapardım sanırım.
Çok sağolun orman meyveli browni yaptığımda kendimiz İÇİN gerçekten begenmemiştim çilek muz yapayım 

Rica ederim ne demek kolay gelsin
geçenlerde bir öğrencim de yalancı profiterol gibi bir şey yapmıştı. En altta kedi dili, üstünde pastacı kreması ama içinde de muz ve çilek vardı. En üstünde de çikolata sosu. Ben bayıldım o gün o tatlıya. Muz ve çilek bir arada genelde güzel oluyor, magnolyada da öyle mesela 
Çok sağolun daha mantıklı ya orman meyvesi herkes sevmeyebilir ben pek tad alamadım ondan ;( kedi dili de gerçekten her tatlıya yakışıyor geçenlerde burda tarif almıştım harika oldu herkes onu da begenmişti 
Cok sulaniyo cok iyi olmuyo
Havuç tarator, yogurtlama, ya da salata yapabilirsin yemeğin yanına
Pasta olarak bir misaifrlikte prenses pasta yemiştim mukkkkemmmeldi bur dilim daha istedik utanmasam borcami yerdim öyle güzel olmuştu tarifi atıyorum cilekliydi sadece
Ay çok sağolun bakayım bunada
Kişinin insta ismi çıkmıyor hala aktif kullanıyor mu videodan baksam
Bilmiyorum ben de tarif istemistim ekran görüntüsü attı Instagramim yok