Merhaba hanımlar bebeğim 37 günlük her altını açtığımda çok mutlu oluyor değişik sesler çıkarıyor ayaklarını ileri geri çekiyor atıyor açıkta bırakamıyorum soğuktan üşütüp hasta olur diye yaşadığım şehir de çok soğuk şuanda Erzurumu bilenler bilir havasını anlayacağınız normal bir durum mu bu yoksa bütün bebekler mi aynı tepkiyi veriyor
Evet benim kızım da çok mutlu oluyor, kapattırmak istemiyorum 2 aylık.
Normal canım ben de Erzurumdayim. Benim kızım da aynı yapıyor hatta babası diyor bu kız açık saçık olacak heralde
benim eşimde aynısını diyor
Yaz olsa kapatmamda havalar soğuk çok çabuk üşüyor elleri ayakları yüzü kapatığım zaman hemen ağlıyor
Ahaha bende aynı durumdaydım bende erzurumdayım bende altını açınca aynı yapıyor ama ben açık bırakıyorum biraz oynasın diye bebeğim 48 günlük. Evim sıcak zatenn açık bıraktım mı üzerini giydirdikten sonra biraz sarıyorum battaniyeye falan öylece uyuyo.
Altını açtığınız zaman bi battaniye veya kundağa sarın. Ben oğluma her gün öyle yapıyorum. Yarım saat kadar kalıyor öyle. Hem poposu hava almış oluyor hem de rahatlamış oluyor
Çişini veya kakasını yapıyor o zaman da ahaha durmuyo
Ya bence daha rahat hateket ediyo ondan olabilir . benim kızım 7 aylık hala altını açtığımda gülüyo, geriniyo, çok hareketleniyor
Ben alt açma örtüsünü seriyorum altına. Üzerine de kundağını sarıyorum. Alt açma örtüsü her seferinde çiş oluyo ama napalım bebiş seviyo. Yıkıyorum sürekli ben de. Siz isterseniz tek kullanımlık alt açma örtülerinden alın.
Benimde alt açma örtüsü sürekli yıkanıyor maalesef
Bizimde yarın 40 ımız çıkacak köyde yaşıyorum köy evleri de soğuk soba yansa sıcak yanmasa buz gibi oluyor ev bende korkuyorum hasta olacak diye
Yapıyorum ama öyle uzun süre bırakamıyorum köyde yaşıyorum soba yandığı zaman açıyorum diğer Türlü yapamıyorum maalesef
Ay bilirim haklısınız. Bende ilçesinde yaşıyorum zaten narmanlıyım. Annemler köydeler sürekli.gidip geldiğim için biliyorumm. Önceden diyorum anne sobayı iyi yak geliyorız diye yoksa ısınmıyor yavrumm. Bol bol yakın daha çok küçük hasta olmasın minikk
Ahah benimkide aynı asla ellerini içeri sokturmuyo. Sizinki yine iyi eldiven de takmış. Benimki eldiven bile taktırmıyor
Ayyynen benimki de öyleydi kundak yapamadım o yüzden şuan çok hareketli alakası var mı bilmiyorum ama dönmeye vs erken başladı
Eldiven takmasam geceleri elleri buz gibi oluyor kundakda yapılmasına izin vermiyor
20 günlük olana kadar yaptım şuanda da yarım kundak yapıyorum bende duymuştum onu erken kundaktan çıkan bebekler daha hareketli oluyor
Bildiğim kadarıyla dönmeye başlayan bebeklere kundağı önermiyorlar.