Kizlar bebegimin burnu dolu,hep hirilti var nefes alamiyor.
Burun damlasi damlatim ama yinede ayni. Ne yardim eder baska
Kizlar bebegimin burnu dolu,hep hirilti var nefes alamiyor.
Burun damlasi damlatim ama yinede ayni. Ne yardim eder baska
Bu ara benimkinde de hırıltı var. Serumla burnınu yıkıyorum yinede balgamlı gibi hırıltı sesleri geliyor. Kaloriferlerden olduğunu düşünüyorum çok kuru hava gerçekten biz bile mahvolduk. Hava nemlendiricisi kullanıyorum o bile işe yaramıyor. Cuma doktor kontrolümüz vardı bu hırıltıyı da sorcam et met var mıdır acaba diye . İnşallah yoktur
Kalufelerin üstune islanmis havlu vs indiriyorum nemlensin diye ama bos ne yapacagmi Bilemiyorum artik
Bende peteklerin üzerine su koyuyorum ama malesef fayda etmiyor
Bizimde öyle burnu dolu, hırıltısı var her gün açıyorum, duş aldırıyorum ama yine de daha geçmedi
Bide benim bebek bugun tam 40 doldurdu karnimin ustunde uyuyor yatgina indiyrm hemen uysniyor , etrafimdaki herkeste sen kucagina alistrdn dyp duruyor. Bu durum duzelir mi sonradan
Ne kadardir sürüyor bu durum sizde
Valla ben kucağımdan indirmedim doğduğundan beri kucağa alışma gibi bişey midir bilmem ama şuan 7.aya gircez herşeyde ağlayıp kucağa al modu yok . Zaten aktivite yapma dönemi kucak pek umrunda değil. O yüzden takılma bence bebeğim isterse kucağıma alışsın umrunda olmasın zaten çabuk büyüyolar istediğin şekilde uyut büyüt sev
Benimde oğlum 5 gündür öyleydi hastaneye gittiik ventolin ve cortair yazdı nebilüzatör ile 5 defa veriyorum hala hırıltısı tıkanıklığı vae ama bu dönrm çok oluyotmuş bbebek ve çocuklarda bence sizde gidin ilerlemeden
3-5 gündür öyle
Hıc nefes alsmiyor hic uyumadi bu yuzden
Hıc uyumadi bugun bu yüzden ilac da Fayda etmedi
Bence çocuk doktoru görsün
Senin bebeğinin fazla tıkalı sanırım. Doktora götürsen daha iyi olur sonra ciğerlerine falan iner Allah korusun ![]()
Burun icin damla vermisti genede duzelmiyr anlamadim .
Bide mesela uyuyor ya birden kalkiyor oksuruyor gibi oluyor,nefes alamadigindan mi acab?
Onlarin sulugu satiliyo alabilirsin
Çocuk doktoru mu verdi damlayı ? Eğer öyleyse ya baska doktora götür ya da tekrar muayne etsin. Belki balgam falan varsa öksürük yapıp onu atmaya çalışabilir
Nasil bisey
Walla Pazartesi götürecgm duzelmese simdilik pencere falan aciyeum evi nemli tutmaya clsrym
İnşallah pazartesye kadar iyileşir de gerek kalmaz ![]()