Burunda yoğun hırıltı

Arkadaşlar bebeğim on gündür hiriltisi var iki defa doktors goturudm antibiyotik yazdı başına gelen varmı sürekli temizliyorum doluyo burnu günde kaç defa temizliyorum hatırlamıyorum bile bu ne olabilir bu kadar yoğun burun iltihabı ilk defa yasiyorum ateş yok kuru öksürük var arada bebeğim 3 ay 19 günlük

bol bol burnunu temizlrmeye devam et odasini sık sık havalandir birde öksürügü icin ayaginin komple altina sarimsakli zeytin yagi sür daha öncede yazmistim izinallah 2 gune birseyi kalmaz

Aynen benim oglumda direk hırıltı ile başladı öksürük başladı doktor antibiyotik verdi ciğerlere direk inmiş o yüzden sık sık burnunu temizledim bir hafta geçti yeni yeni toparlaniyoruz burun akıntısı geçti hafif öksürük kaldı antibiyotik bıraktım bu defa ishal oldu.

Çok teşekkür ederim burnu çok temxikiyirum bı zararı olmaz insalalh doluyo çünkü oksurukde çok değil arada oluyor

Çok geçmiş olsun bizimde ciğer temiz dedi doktor burnunda çok yoğun iltihabı var sarı yesildi antibiyotik kulkandikdan sonra açık renge dönmeye başladı bakalim on gün oldu çocuk uykuda rahatsız oluyor

Evet bizimde yeşil yapiyor büyük tuvaletini Antibiyotik oncesi başladı