Kizlar catim tavan arasi cok buyuk degerlendirmek istiyorum.kiyafet asacak yer gardrobe tarzi yapiyim diyorum akliniza baska bisey geliyormu bana sunacaginiz fikir
Duvardan duvara surgu demir bulmam lazim .
Baska bisey daha buldum sinema home lounge koltuk ile
Şöyle bir çatı katimiz yok ki düzenleyelim nasıl özendim şimdi böcek olmadığına emin olmam lazım ancak öyle degerlendirirdim yine de böcek vs olmadigini farzedersek aslında kıyafet dolabı evet mantıklı, içine giymedigimiz ya da az kullandığımız eşyaları depolayabiliriz..Evde kiler yoksa kiler tarzi düzenleyici dolaplarda kullanilabilir..Hobbyleriniz varsa işte resim, müzik, dikiş vs tarzı onlarla ilgili bir alan oluşturulabilir.Cocuklar için oyun alanı olabilir ve eşinizle film izlemek için sinema odası şeklinde degerlendirilebilir işte projeksiyon cihazı falan güzel bir atmosferde yaratır.Stil olarak günümüz modası İskandinav tarzı çatı için uygun bir seçim sanki tabi 3-5 çatı katım olduğu için ordan biliyorum
Türkiye şartları hayatım bırak böyle ev sahibi olmayı şimdi 2+1 ev alan şükür ediyor mesela ev olmayan ilerde alacağım ev için bir sürü plan proje yapıyorum
Benimde catı katım var ama kullanmıyoruz kullanmayı isterdim ama daha once kullanan alman bacadan cok kuş ve fare geliyor dedi bende gitmeye korkuyorum yoksa bende kullanmayı isterdim kellayı kullanmıyorum fazla eşyaları en azından oraya koyardım ve o gümüş böcekleri cok var evde korkuyorum açıkçası