Geçmiş olsun canım bnm eşimle kızımda hasta oldu. Daha yenı uyudu . Hastalık çok zor aman dikkat et.
Çok salgın var ya dikkat edin geçmiş olsun ![]()
Mevsim geçişleri tam hastalık havası oluyor maalesef. Çok geçmiş olsun ![]()
Sagol canim ya sabaha kadar dogada hiril hiril etti gripmi oldu anlamadim yatarken biseyi yokdu sizede cok gecmis olsun
@Esoş @Kuti sagolun canlarim valla bu ara kimi duysam zaten bogazim agriyo diyo annemle babamda ayni buyuk kiz okula gidiyo o olmasa bari sinavlarda basliycak geri kalir cocuk derdim o
Kizim icin yaptim oda sewerek yedi yakin olsakda hep beraber yesek icsek dertlessek burdakiler uzak ama kalben yakin oldular bana arkds oldunuz iyi geliyosunuz bana
Gecmis olsun cnm nane limon icine az sirke elma kabuk tarcin at yatarken ic cok iyi geliyo
Deneyim bi canim cok sagolasin hastanelerde hastalikdan kiriliyo hastenye gitmeyede korkar olduk
Ortada salgın var yine . Dikkat edin orası buyuk uer. Tsk ederım canım ![]()
Oyle valla canim sagolasin ![]()
Ahh keşke
Hiç arkadaşım yok. Sadece eşimin iş arkadaşlarıyla ve eşleriyle tanıştık daha yeni. İki kişi oldu bakalım biraz daha tanıyalım sevecek miyiz birbirimizi ![]()
Burada tanıyıp sadece birkaç satır cümleleriyle sevdiğim çok kişi oldu burayı sevdim burada tanıdıklarımı da ![]()
Sanada afiyet olsun
cayimi icerken salladim bende uyudu sukur. Kitap okuma hevesi bi bende yok sanirim ya hemen skliyorum okurken
Bence güzel bir kitaba denk gelmemişsin. Bazı kitaplar resmen beni içine alıyor ve elimden bırakamıyorum. Öyle bir kitap çıksa karşına sende keyif alırsın okumaktan
Farklı tarzlarda okuyarak en sevdiğin kategoriyi bulup o kategoride ilerlemenin faydası olur bence ![]()
İnsallah bakalim buyuk kizim kitap okumayi cok sever kitapligi agzina kadar dolu bide gelir anlatir bana merakdan oturup bi kitabi bitirir bende tam tersi ama dedigin mantikli sagol canim
Bunu ķıtap olan posta da atar mısın ?
Belki aramızda yeni katılanlar da vardır. Merak edip okumak isterler.
Ay şu kitaplı şeyleri diğer posta atar mısınız. ?Ben ordan ilham alıyorum![]()
yalnız çok güzel görünüyor![]()
![]()
![]()