Çay ve Kahve Keyfi ☕

Geçmiş olsun canım bnm eşimle kızımda hasta oldu. Daha yenı uyudu . Hastalık çok zor aman dikkat et.

1 Like

Çok salgın var ya dikkat edin geçmiş olsun :woman_bowing:t2:

1 Like

Mevsim geçişleri tam hastalık havası oluyor maalesef. Çok geçmiş olsun :smiling_face:

1 Like

Sagol canim ya sabaha kadar dogada hiril hiril etti gripmi oldu anlamadim yatarken biseyi yokdu sizede cok gecmis olsun

1 Like

@Esoş @Kuti sagolun canlarim valla bu ara kimi duysam zaten bogazim agriyo diyo annemle babamda ayni buyuk kiz okula gidiyo o olmasa bari sinavlarda basliycak geri kalir cocuk derdim o

1 Like

Kizim icin yaptim oda sewerek yedi yakin olsakda hep beraber yesek icsek dertlessek burdakiler uzak ama kalben yakin oldular bana arkds oldunuz iyi geliyosunuz bana

1 Like

Gecmis olsun cnm nane limon icine az sirke elma kabuk tarcin at yatarken ic cok iyi geliyo

1 Like

Deneyim bi canim cok sagolasin hastanelerde hastalikdan kiriliyo hastenye gitmeyede korkar olduk

1 Like

Ortada salgın var yine . Dikkat edin orası buyuk uer. Tsk ederım canım :heart:

1 Like

Oyle valla canim sagolasin :face_blowing_a_kiss:

1 Like

Ahh keşke :face_holding_back_tears: Hiç arkadaşım yok. Sadece eşimin iş arkadaşlarıyla ve eşleriyle tanıştık daha yeni. İki kişi oldu bakalım biraz daha tanıyalım sevecek miyiz birbirimizi :smiling_face:
Burada tanıyıp sadece birkaç satır cümleleriyle sevdiğim çok kişi oldu burayı sevdim burada tanıdıklarımı da :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Bugün de salep keyfi olsun :face_savoring_food:

6 Likes

kafa dinleme saatim gelmiş bulunmakda :slightly_smiling_face: yokmu eslik eden

3 Likes

Afiyet olsun Asil de yeni uyudu bende birkaç sayfa kitap okuyayım bari

3 Likes

Sanada afiyet olsun :bouquet: cayimi icerken salladim bende uyudu sukur. Kitap okuma hevesi bi bende yok sanirim ya hemen skliyorum okurken

2 Likes

Bence güzel bir kitaba denk gelmemişsin. Bazı kitaplar resmen beni içine alıyor ve elimden bırakamıyorum. Öyle bir kitap çıksa karşına sende keyif alırsın okumaktan :smiling_face: Farklı tarzlarda okuyarak en sevdiğin kategoriyi bulup o kategoride ilerlemenin faydası olur bence :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Kefir keyfiii​:heart:

3 Likes

İnsallah bakalim buyuk kizim kitap okumayi cok sever kitapligi agzina kadar dolu bide gelir anlatir bana merakdan oturup bi kitabi bitirir bende tam tersi ama dedigin mantikli sagol canim

1 Like

Bunu ķıtap olan posta da atar mısın ?

Belki aramızda yeni katılanlar da vardır. Merak edip okumak isterler.

1 Like

Ay şu kitaplı şeyleri diğer posta atar mısınız. ?Ben ordan ilham alıyorum​:joy::joy:yalnız çok güzel görünüyor​:heart::heart::heart:

1 Like