Çay ve Kahve Keyfi ☕

Bende buldum ewe yakin yer 220 dedi saatine goturcem bakalim

1 Like

Götür götür gerçekten çok iyi geliyo, fiyatı da iyiymiş hem

1 Like

Asil bana çiçek bahçesi yapıyormuş :smiling_face_with_three_hearts:

Ya ne güzel imreniyorum böyle bizim burdada olsa keşke​:face_holding_back_tears:

Bizim yaşadığımız ilçede de yok ama ben başka bir ilçeye götürüyorum. Çok uzak değil yarım saatlik yol. Yeterki Asil uslu otursun bana karışmasın yoksa stres oluyorum. Bir ara elini vitese uzatıyordu hep. Hatta bir kere çekti bir de başardım diye sevindi. Allahtan direksiyonda eşim vardı yoksa benim eller dizler titrerdi hemen :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ay evet ya çocukla araba kullanmak mucize canım hele senin eşinde kucağında sürmeye alistirdiysa nanay bizimki öyle el atiyor hep ben taviz vermedikçe babamız sağolsun veriyor… oto koltukda oturma hak getire benim çocukla araba kullanamam eşimsiz zor durmuyor en az mesafe 2 saat bizimde oda işkence yolculuk :face_holding_back_tears: yoksa sırf dil gelişimi oyuncaklar farklı ortam için götürmek isterdim

Oto koltuğunu bırakalı çok oldu maalesef yanıma gelmek istiyor. Ön koltuğa oturtup kemer bağlıyorum. Hamileyken kullandığım bir kemer vardı hem onu hemde arabanın kendi emniyet kemerini takıyorum. Anneyi üzmek yok usluca otur diyorum. Yolda geçen arabaları say hangi renk bana söyle diyorum kuşları falan gösteriyorum bazen eline kraker veriyorum yarım saat hemen geçiyor. Bir kere narkotik polisi durdurdu kimlik kontrolüne bebeği arkaya oturtmanız daha güvenli dedi bende arka tarafta oturunca kontrol edemiyorum vitese uzanıyor dedim güldü iyi yolculuklar dedi :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Ooo iyi canım o zaman maşallah seninki uslu :face_blowing_a_kiss:

1 Like

Asil gündüz uykusunu 13.30 da yapar. Bende o uyuyana kadar bir is yapmam onunla ilgilenirim. Uyudu bulaşık makinesini boşalttım kahvaltı bulaşıklarını yıkadım makineye yerleştirdim. Kuruyan çamaşırları katladım. Şimdi anne saatindeyim. Biraz kitap kahve yapacağım sonra dün çalıştığım konuyu tekrar edip soru çözeceğim. Eğer uyanmazsa biraz uzanırım :smiling_face:
Kitabım Hüseyin Nihal Atsız/ Ruh Adam :smiling_face:

2 Likes