Bebeğim 3 aylık son 1.5 haftadır uykusu gelince çığlık çığlığa ağlama olayı başladı ve onu uyutmama da izin vermiyor kendini parcalayarak ağlıyor meme emmiyor ayakta sallanmiyor sonra bir şekilde sakinleştirir önce meme sonra ayağa alıyorum bunu yaşayan oldumu
Senin bebeğin büyük acaba diş çıkartma döneminden dolayı olabilirmi
Maalesef üç ay atagi bizimde hala devam ediyor üç gireli çocuğun herşeyi degisti
Gündüz uyuyan bebe uyumazoldu
Ben pes ettim bu atak zamanı en son tavanı delip hamak kurduk kurtuldum yoksa ben kafayı delcektim
alışır her yerde ister falan diyordum amaan yeter uyusun da nasıl uyursa uyusun durumuna geldim yapacak bir şey yok…
Ne zaman biticek yada bitmeyecek mi demeliyim
Bende düşünüyorum ayakalrim kopuyor bütün gün sallamaktan ama sallanan beşikte durmayan ya hamakda da durmazsa diyorum
Ben de öyle düşündüm ama durdu cidden rahatladık. Uykuları da düzene girdi çok şükürrrr![]()
Ataklar en fazla iki hafta sürüyor diyorlar bizimde tam 13 gün sürdü gündüzleri burnumdan getirdi tam iki gündür gündüzleri uyuyor dedim ama hastaladni burnu doluyo gecell sık kalkıyor
4 ay atagi varmış bide ondan napacaksak.insalalh kolay atlatırız su ramazan ayının yüzü suyu hürmetine![]()
Trentyolda esomed esogis gaz damlasi var mutlaka deneyin, benim bebegimde de uyku problemi vardi doktorum tavsiye etti, cok iyi geldi.
Her gün aynı saatte oluyorsa kolik bebek canım benım kız da 6 ay bitene kadar o şekilde oldu sonra normale döndü çok yıpratıyor insanı allah yardımcın olsun