✨Cilt bakımı

Annelerrrr cilt bakımı namına neler yapıyorsunuz? Emziren anneler olarak maalesef çoğu ürünü kullanamıyoruz kimyasal içeriğinden dolayı. Emziren emzirmeyen farketmez selülit için, çatlaklar için, siyah noktalar için, lekeler için, yüz canlılığı için vs. neler kullaniyorsunuz? :smiling_face:

Benim cildim senelerdir hassas, rosa da var bende sürekli kıpkırmızı oluyorum yaz kış. O yüzden her kremi kullanamıyorum hamilelikten beri de hiç cildimle ilgilenmedim. Daha yeni gittim doktora. Cilt demizleyici olarak Lita Tto jel kıvamında olanı kullanıyorum. Bir de gece nemlendiricisi kullanıyorum. Sabah akşam yüz temizleyici ile temizleyip gece nemlendirici kullanıyorum. Dışarı çıkarken de güneş kremi sürüyorum ama düzenli kullanıyor musun derseniz hayır :face_with_hand_over_mouth: güneş kremi olarak sinoz kullanmıştım. Daha sonra kapatıcılı bir güneş kremi almak istedim la roche posay aldım ama ten rengimden daha koyu geldi onu pek kullanamadım sevmedim. Selülit ve çatlakları da kendi haline bıraktım diyebilirim hiç bakmıyorum bile :rofl: çok şükür benim karnımda hiç çatlak olmadı da bacaklarımda var, tabiki rahatsız ediyor ama vakit ayıramıyorum henüz ona.

Bu ara tarçına taktım suya tarçını katıyorum yuzume suruyorum 1 saate yakın beklıyorum yıkıyorum

Her hangi bir yuz yıkama jeli aliyirum genelde garnier kulaniyorum. Aksamlari yuz ler ilk once sabun sonra jel ile yikiyorum . Garnier in c vitamini surup nemlendiriyorum.
Sabah buz gibi suyla yikiyorum . Hafyada 3 veya iki kere buz surmeyi de düşünüyorum. Cildim parlasin diye .
Her dusta rusur taşi ile yuzume peeling yapiyorum.
Selülit icin at kili fircasi kulaniuorum . Gecen bimden farkli bir marka gormustum. Selülit icin onu aldim ise yarar mi bilmiyorum .Benim bacaklarimda daha cok var catlak degil resmen cukur​:joy:
Her dusta kese yaparim ve batiklar icin de 2 haftada bir .
Ayak topuk törpüsü var ya ondan kulaniyorum. Cikmayan killarimi cikartiyor. Batiklardan böyle kurtuluyorum. 2 haftada bir cildime bebek yağ sürüyorum. Cildim kuru oldugu icin .
Yuzumde gunes yanigi oldugu icin gunes kremi olmadan disari cikamiyorum. Solante gunes kremi almistim hic begenmedim renkli oldugu icin yuzume uymadi .Ucuz gunes kremimi daha cok seviyom​:joy::joy::joy:
(Saci da yazam dur vucut tamamlansin​:joy:
Saclarim uzamiyir diye aktardan biberiye suyu aldim suan deneme asamasindayim. Ama bebek saclarim baya var. Onuda şampuanın icine argan ,badem,biberiye,Hindistan yağ atiyorum. Ayriyeten ayda bir kafama yaglar kulaniyorum. Gece yatarken de kafama masaj yapiyom ..insallah su biberiye ise yarar da uzar saclarim ..)

Biberiye suyu saç beyazlatıyor diye çok duydum ama saçı baya gürleştiriyormuş. Saç uzaması için at kuyruğu şampuanı tavsiye ederim.

Hamileliğimden itibaren cildimi saldım çayıra mevlam kayıra. Sadece la roche posayın temizleme jeliyle yüzümü yıkıyorum o kadar. Bebeğim doğduğundan beride bıyığımı almaayı bile unutuyorum :woman_facepalming:t2:

Evet bende duydum ama yıllarca kullananları da duydum bildigim kadari ile hazir alinan biberiye sulari saç beyazlatma etksi car icinde farkli.kimyasallar oldugu icin ben aktardan aldim . Sadece otunu kullanacagim ilk denemede guzel bir etki yarati sacim parlak oldu sanki .sanirsam bu arkadas da kulaniyordu . @Nurr herhangi bir yan etkisi oldu mu canim sende.

Bende otunu alıp kendim kaynatıyordum sonra üşendim :grinning_face_with_smiling_eyes:

Sonuc aldin barime​:zany_face:
Ben ilk defa denedim .ayda 2 kere yapmayi dusunuyirum ..suyunu gunluk sıkanlar var .

Bende cok arastirdim aldim bakalim bende nasil bir sonuc olacak ..

Bakalim :blush:

Saçım çok gür o yüzden bişey anlamadım. Canlılık verdin diye yapmıştım. Dediğin gibi parlaklık vermişti

Valla benim.sacima da da bi degsiklik var gobi sabahtan beri sacimi tariyom​:rofl::rofl::rofl:sanki hic sac görmemişim. Dk basi sacimla oynuyorum​:rofl::rofl::rofl:

Hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba ben şu an solante kullanıyorum ama beğenmiyorum değiştiricem yüzüm yağlı o daha yağlı bi krem

Ama ciidden saç çok önemli canlı saçlar insana özgüven veriyor​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Valla oyle ya benim.sacim kotu olunca sifira vurdurmak istiyom daraltiyor beni

Beende çok daraldım. Hem hava çok sıcakk hem bebekten zaten salamıyorum . Belime kadar olan saçlarımı geçende gittim kısacık kestirdim ohh rahatladım

Teh bana verydin ya :joy:
Ben uzatcam diy uğraşıyorum.
Totoma kadar gelsin istiyorum.:joy::see_no_evil_monkey:

Yok ya yazın uzun saç ölüm gibi :sweat_smile:

1. Nemli bir şehirde daha çok saç uzar. Kireçli sular saçın uzamamasına sebep oluyor.
  2. At kuyruğu şampuanı mutlaka almalısım
  3. Kırıkların varsa aldırmalısın
  4. Hindistan cevizi yağı uzatıyor
  5. Dax supergro diye birşey var o da güzel uzatıyor.

Ben suanlik yag karisimim var onu kulaniyom.
Biberiye sac dibime uçlarında Hindistan cevizi yag ve bitkac yag karisimi kulaniyorum . Sampuanimda da baya yag var
Bakalim masaj dayapiyom 1 ay gozlemleyim bi sonuc alamasam senin dediklerini de uygularim .:blush:

Düzenli kullanılınca sonuç alınıyor​:slightly_smiling_face: