Selamlar bugün 5 aylık olduk ve ben 2 gündür yavaştan tadımlara başladım yanında birer kaşık su da veriyordum ama sıcaklarda başladığı için çok terliyor cişli bez sayısı çok azaldi sizce ne kadar su vermeliyim
Sulugu vardır muhakkak, pipetli suluga alistirin her gün bir bardak su icebilir
henüz tadımlara yeni başlamışsınız bu süreç inşallah güzel geçer sizin için öncelikle
minik olan suluklardan kullanabilirsiniz doktor önerisi ile bende 5.5 ayda başlattım ve bu şekilde 1 minik biberon bitirecek kadar verdim her bebek farklı sonra altta olan Philips avent suluğa geçtim pembesini aldım 7. Ayında ondan içebildi. Pipetle suluğa da 14.15. Ayında içebildim ve öyle geçtim . Attığım görseldeki pembe sucuktan kullanıyoruz şimdi 16 aylık kızım benim de
Eğer bezinde sarılık tarzı turuncuya çalar kırmızı bir şey yoksa sıvı olarak iyi alıyor demektir anne sütü ya da mamadan bir de her bebek farklı tabi ter yoluyla da atabilir o da çok normal endişe etmeyin . Eğer bezinden renk değişimi varsa o zaman sıvıyı arttırın her öğün denemesinde suyu muhakkak verin bir de artık sıcaklar başladı ara ara bir kaç yudum dahi olsa verin ilk minik biberon yarısı kadar sonra arttırın duruma göre
Tamamdir coook teşekkür ederimm ![]()
![]()
![]()
Rica ederim ![]()