Çok kusuyor

Merhaba Bebeğim 4 aylık ilk 2 ay sadece anne sütü şimdi ise sadece mama ama doğduğundan beri kusuyor mamaya geçince daha çok kusuyor hipp organic başladık sonra sma optipro geçtik oda olmadı sma comfort denedim sonra doktor ar mama dedi sma ar mama aldım o daha çok kusturdu gastro şurup aldım gaz damlası aldım aşırı bir kusma var röntgen bakıldı çok gaz var dendi mama değiştir dendi şimdi golden goat aldım ne yapabilirim böyle durum yaşayıp atlatan var mı mama yiyor direk lakır lakır çıkarıyor

Cok kusma durumlarında mamayi azar azar icirin dilerseniz birazcik ara verin önceki yemesinden bi de dilerseniz aptamil ya da aptamil sposyneo da kullanabilirsiniz sindirimi daha iyi olur belki bağırsak sistemi içinde daha iyi denildi bize

merhaba öncelikle geçmiş olsun benimde başımdan geçti aynı şurubu kullanıyorum her beslenme sonrası çay kaşığı ucu ile veriyorum mama değişimlerimiz de aynı opti sonra comfort denedim kusma devam edince doktorumuz ar önerdi o aksam nöbetçi eczanelerde sma ar bulamayınca aptamil ar aldım suan onu kullanıyorum daha iyi geldi kilo alımı da güzel kusması geçti günde bir iki kez oluyor sadece

Şurubu verince daha kusuyor aptamil şeker oranı yüksek olduğu için denemedim açıkcası 3 ölçek veriyorum az az sık sık sma anlamıyorum bu kadar kusmasını doktor gastroya yönlendirdi

Eminim yapıyorsunuzdur ama yinede yazmak istedim doktor bize her besleme sonrası 20 dk kadar yatar durumda olmasın demişti gece bile olsa kucakta biraz dik tut demişti

Merhaba benim bebeğim de çok kusuyordu hipp ın keçi sütlü mamasına geçtim çok şükür kusması bitti çok nadir kusuyor. Bence bir dene keçi sütlü mama sindirmesi daha kolay 1.5 aydır kullanıyorum