Cok pimpirikli olan varmi aramizda

Ben yerine göre sakin yerine göre endişe li bir yapiya sahibim ama eşim ve ailesi müthiş kuruntu evham vs böyle biri memleket den onlara bisey getirse çöpe hep kusku hep şüphe böyle hayret ederek izliyorum bazen onlari bide böyle tabiri caizse cok tatli dilliler ama arkadan en kucuk birsey dedikodu malzemesi onlara yetişemiyorum esim de benziyor onlara yoruyor iyi biri ama bir seyi kirk kere sorar ben mi abartip sinirleniyorum bilmiyorum sizler daha mi sakin karşılar siniz şikayet degil şükürler olsun yuvamız a cocuklar imq öyle hasbihal yapmak istedim iyi geceler saglikla kalin

Bizde de benzer durumlar hemen hemen . Yani ilk çocuğumuz bizim . Çocuğun ilk banyosunda kayın validem aman hadi hadi üşür dedi yok böyle bir acele bebeği köpüklü küpüklü çıkardık . Keşke kendim yıkasaydım dedim ki yapardım . Kimsenim elinden öyle bişey yemezler bir evham bu bunu yapamaz havaları. Ya da bir yere gideceğiz hadi Allah hadi . Ki çok atiğimdir uzun uzun hazırlanmayı sevmem. Çok konuşmayı sevmem kaliteli daha sosyal kültürel dini sohbetler etmeyi severim ama eşimde de var da ailesi özellikle hemen o onu yapmış bu bunu etmiş gibi konuşurlar. O da benim ilk başlarda garibime gidiyordu . Artık kendi aralarında konuşsunlar diyorum napalım görgüleri o kadarmış diyorum kendimce
İnsanları değiştiremeyiz olduğu gibi kabul edip mutlu olmaya bakıyorum kendimce

Bnm eşimin ailesi de öyle yapılan iyiliğe bile hep şüpheyle yaklaşırlar kimsenin samimiyetine de inanmazlar bunu yaptıysa şundan yapmıştır vs derler eşim öyle değil ama kardeşlerş yeğenleri çoğusu öyle misal ben gecen sene hamile iken eşimin yeğeninin doğum günü için kutlama yaptık bnm evimde pasta kek börek kısır vs yapmştım aynı gün eşimin bir diğer yeğenininde doğum günü olduğu için aynı anda kutlayalım dedik ama kız bunu görünce öyle bir sinirlendi ki siz bnmle dalga geciyorsunuz aldğımz hediyeleri beğenmedi onla alay ettiğimizi öne sürdü hiçbir şey yemedi gidip içerde ağladı bi saat ne desek bizi dinlemedi olan bana oldu hamile halimle kendimi o kadar yorduğuma üzüldüm niye böyleler anlamıyorum

Ben çok rahatım. Hiç aklıma kötü bidey gelmez. Her konuda sakinimdir. Benim de annem çok pimpirikli ve farklı düşünür. Mesela geçen kix kardeşimin yorganlarini yıkamak için sokmusler. Kaynanasının yaptığı yorganın içinden 7 tane filkete çıkmış. Yorganın köşesine içten takılmış. Annem hemen evhamlamdi büyü falan yapılmış bu ne falan. Ben dedim öyle şey olmaz belki lazım olur diye takmıştır ya da kaymasin diye takmıştır falan. :joy:

Ya cok güldüm o biz de neler neler tuo kapali mi kapi kitlimi vs vsss